14.06.2011

Fiorentina'dan Ordu'ya Tebrik

Fiorentina ile kardeş kulüp olarak anlaşma imzalayan Orduspor'un Süper Lig'e çıkışına İtalya'dan da tebrik geldi. Sportif direktörümüz Pantaleo Corvino tarafından yollanmış bu mektup/faks. Corvino'yu blogdaki transfer yazılarından hatırlarsınız, beyaz saçlı şişman adam; kendisinden sık sık "Fiorentina'nın Haldun Üstünel'i" diye bahsediyordum. Ayrıca yeri gelmişken Marmaris'te de şehir merkezinde Orduspor'a başarılar dilenen bir pankart var, "kardeş şehrimiz Ordu" diye bahsediliyor orada da. Yaşadığım yer ayrı, tuttuğum takım ayrı desteklemiş ve tebrik etmiş Orduspor'u.

Yazının görselinde Corvino'nun imzası ve Fiorentina'nın kaşesi bulunuyor gördüğünüz üzere, eğer kutlama mesajının tamamını görmek istiyorsanız buraya tıklayıp Orduspor'un resmi sitesinden indirebilirsiniz/görüntüleyebilirsiniz.

Tam metin şu şekilde:

"Dear Mr. Türkmen,

As ACF Fiorentina(Italy), we would like to celebrate the promotion of Orduspor Football Club from Bank Asya League to Turkish Super League.

We share the happiness of Orduspor Football Club, our partner in Turkey, and wish you a successfull 2011-2012 season.

Best Regards

Pantaleo Corvino"


Türkçesi de şöyle oluyor: "Fiorentina olarak Bank Asya Ligi'nden Süper Lig'e yükselen Orduspor'u tebrik ediyoruz. Türkiye'deki ortağımız Orduspor kulübünün mutluluğunu paylaşıyor ve başarılarla dolu bir 2011-2012 sezonu diliyoruz."

1 yorum:

Muhammed dedi ki...

bunlar guzel seyler

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO