31.05.2008

Emre & Terim & Fenerbahçe


Akşam saatlerinde gündeme oturdu haber, Emre Fener'de yazıyordu NTV Spor ekranında. Haberi ilk onlar verdiği için güvenilirdi kaynak. Daha sonra resmi siteden açıkladı Fenerbahçe. Gerçi sadece kulüp ile anlaşıldığını yazdılar ama Emre ile de anlaşırlar, Emre istemiyor olsa giriş sayfasına fotoğrafı konmazdı.

Daha sonra LigTV başka bir iddia ortaya attı, Terim de pazartesi günü açıklanacaktı Aziz Yıldırım tarafından. Bu konuda pek bilgi yok ancak Emre herkesin de görüp bildiği gibi kesinleşti diyebiliriz.

Benim yapacak pek fazla yorumum yok, Hakan'ın peşine takılıp İnter'e koşup giden ikiliden biriydi Emre, o gün bitmişti benim gözümde. O yüzden normal karşılıyorum bu transferi ki internette dolaşan eskilere ait Fenerbahçe formalı fotoğrafını da normal karşılaşmıştım zamanında. Geçen sene Emre'nin kulübe bağışladığı 50.000 $ parayı benim bildiğim Adnan Polat ne yapar eder kasadan çıkartır.

Madem ki ilk 11'de çıkacağı kesin, Euro 2008'de oyununu oynasın başka bir derdimiz yok Emre'yle ilgili, sonra hakettiğini düşündüğü formalarla neler yapacağı kendisine kalmış birşey. Buradan başarısız olsun sürünsün desek de, oynasın başarılı olsun desek de boş laftan öteye gidemeyiz.

Son olarak Demir'in şahane bir lafı oldu Emre ve olası Fatih Terim transferleri hakkında :

franchi :
pazartesi de terim i acıklayacak diyorlar aziz icin
demir λ ·:
oha
demir λ ·:
uefa oyle alınmıyo be aziz..

demir λ ·:
hayır bizde şeringım la solskayeri alalım..
demir λ ·:
gelsin şampiyonlar ligi mis gibi..
demir λ ·:
oluyorsa bilelim

1 yorum:

Adsız dedi ki...

:D:D çok güzel söylemiş be!

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO