19.05.2008

Frey Nereye ?

Önce Milan dediler, şimdi de Bayern Münih diyorlar, Oliver Kahn'ın yerine düşünülüyormuş. Kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçirdikten sonra transfer dedikodularına adının karışması normal ancak Fiorentina ile Şampiyonlar Ligi mücadelesi verecek zaten. Yani avrupanın bir numaralı kupasında forma giyme şansını şu an oynadığı kulüple de yakalayacakken başka bir yere gideceğini sanmıyorum. Floransa'daki keyfini bozmaz diye düşünüyorum bu sezon. Olur da seneye Fiorentina başarısız bir sezonun ardından UEFA'nın yolunu tutar, o zaman kimse tutamaz Frey'i o ayrı mesele.

Önümüzdeki sezon daha da güçlenecek bir Fiorentina'da çok daha iyi işler yapacaktır Frey, umarım Bayern Münih Kahn'ın boşluğunu dolduracak başka bir kaleci bulur. Fiorentina'yı bırakıp Milan'la UEFA'ya gitme olayına hiç girmiyorum, mantık bile aramam böylesine birşeyde.

Bir de, Kahn'ın boşluğunu dolduracak deniyor Bayern Münih için. Şu dakikadan sonra kaleye Ribery geçse yine olumlu karşılanır. Kahn ile zaten iki senedir o kale fazlasıyla boş duruyordu.

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO