31.05.2008

Not..

Bir alttaki posta gelen saçma sapan gereksiz bir yorum vardı, bu notu düşmek istedim.

Altta yazan UEFA Kupası ile alakalı şey espiridir, komikliktir, anlık olarak çıkmış keyif veren bir diyalog yani. Burada "bizim UEFA'mız var sizin yok" diyerek kimseyle dalga geçilmiyor, "UEFA Kupası" lafını gördüğü anda gözü dönen arkadaşlar yüzünden yapıyorum bu açıklamayı.

Beyinsiz taraftarlar gibi tek kupanın ardına sığınıp şov yapmıyoruz burada.. Bloga başlarken tek düşüncem gönlümden geçtiği gibi futbolu ve güzel şeyleri yazmaktı. Her zaman da öyle yapıyorum, tuttuğum takım hakkında güzel ve daha içten şeyler yazıp diğer takımlara takılmak elbette ki hakkım, burası kişisel bir yer sonuçta, ulusal basın değil ki bu. Yeri geldiği zaman olumlu iş yaparlarsa Fenerbahçe'ye de Beşiktaş'a da güzel şeyler yazıyoruz.

Güzel birşeyler yapıp zaman harcıyoruz belirli hedefler doğrultusunda, keyif alarak, herkesi düşünerek yaptığımız iş hakkında da saçma sapan yorumlar gelince bu satırları yazmak şart oldu.

Basit ve anlık bir lafı büyütüp de "bu devirde hala uefa kupasıyla övünenler var mı merak ediyordum..." diye talihsiz bir açıklama yapan arkadaşa diyecek tek sözüm var :

Bu kupadan bu ülkede 1 tane var ve ben bu kupayı kazanan takımın taraftarı olarak övünmekte de son derece haklıyım.

Blogu takip edenlerden bu tatsız ve saçma durum için özür diliyorum ama dediğim gibi, gerekiyordu bunu yazmak. Burada amacın gözü dönmüş derecede holiganlık ve fanatiklik değil de sadece keyif veren bir futbol sayfası yaratmak olduğunu anlamayanlara diyecek söz bulamıyorum başka..

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO