11.05.2008

A Milli Takım Euro 2008 Aday Kadrosu

Yorumdan önce kadroyu görelim :
Kale : Volkan Demirel(FB), Rüştü Reçber(BJK), Tolga Zengin(TS)
Savunma : Gökhan Gönül, Uğur Boral(FB), Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta(GS), Gökhan Zan, İbrahim Kaş(BJK), Emre Aşık(ANK)
Orta Saha : Mehmet Topal, Ayhan Akman, Arda Turan(GS), Mehmet Aurelio, Kazım Kazım(FB), Emre Belözoğlu(Newcastle), Tümer Metin(Larissa), Yıldıray Baştürk(Stuttgart), Hamit Altıntop(B.Münih), Gökdeniz Karadeniz(R.Kazan)
Forvet : Tuncay Şanlı(M'Boro), Nihat Kahveci(Villarreal), Halil Altıntop(Schalke), Semih Şentürk(FB), Mevlüt Erdinç(Sochaux)

Öncelikle, Emre Güngör ve Ümit Karan'ın çağırılmama nedenlerini merak ediyorum. Aday kadro bu, belki alacaksın yani bu adamlar. Hadi Ümit'e yıllar yılı gıcıktır Terim onu anladık da, Emre niye davet edilmez anlayamadım. Semih Şentürk'ün çağırıldığı kadroya Ümit Karan ilk sıradan çağırılırdı bana kalırsa. Kalede de Serdar Kulbilge ve Aykut Erçetin gibi iki isim varken Tolga ne anlama geliyor çözebilmiş değilim. Rüştü ve Tolga'nın yerine Serdar ve Aykut sankidaha iyi bir seçim olurdu.

Kale dışındaki mevkiilerden birer oyuncu çıkartılacak kadrodan sanırım. Bu konuda tahminlerim de İbrahim Kaş, Kazım Kazım ve Semih Şentürk'tür. Olur da Mevlüt Erdinç bu kadronun dışında bırakılırsa büyük saçmalık yapılmış olur. Ayrıca Semih çıkartılırsa ligimizden forvet gidememiş olacak turnuvaya, bu da enteresan bir not olacak.

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO