13.11.2008

Braun Cruzer4

Kendisiyle uzun süredir ilgilenmekteydim, dün akşam da sahip oldum.. İlk kullanımdan sonra söyleyebileceğim tek şey beklediğimden çok daha iyi sonuç verdiği. Gillette Fusion ile sakalın sağını solunu düzeltme işkencesini aylardır yaşayan birisi olarak Cruzer4'e hayran kaldım..

7 yorum:

sarı lacivert dedi ki...

3 haftalik sakali inceltir mi?

firat selcuk dedi ki...

yapar sanırım, cunku 4 farklı boyda uzunlugu ayarlayabilen baslıgı var bir tane.. onunla sakal uzunlugu pek sorun olmaz gibi geliyor bana..

Adsız dedi ki...

ne kadara ve nerden aldınız acaba?

firat selcuk dedi ki...

289'a teknosa'dan almıştım..

Adsız dedi ki...

sakalımı uzun bırakmak ıstıyorum kısaltma konusunda rahatmı sakalım sert benım kolay alıyormu nasıldır bılgılendırırsen sevınırım

Adsız dedi ki...

cvp verin.)

firat selcuk dedi ki...

selamlar, evde olmadıgım icin yeni cevaplayabiliyorumn sorunuzu..5-6 uzunlukta kısaltmanız mümkün, benim de sakallarım cok serttir, orneklemek gerekise gillette kullanırken tras oldugumda kagıt yırtar gibi cırt cırt diye sesler cıkıyordu.. bununla herhangi bir sorun yasamadım.. sakalı tamamen alıp sinekkaydı denen trası yaparken cıkıs yonunun tersine alındıgı icin ilk baslarda biraz kızarıklık ve yanma oluyor.. duzenli kullanınca cilt alısıyor buna bir sorun olmuyor.. ama benim gibi 15-20 gunde bir sakalı sıfırlarsanız cilt kolay alısamıyor ki sanırım bu cruzer degil her turlu makine ve kesici aletle de alınsa dogal bir sey..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO