14.11.2008

Sennheiser CX300

Cruzer4'üme kavuştuktan sonra sırada bu var. MP3 playerı satmaktan vazgeçtim, ipod touch almak mantıksız geldi biraz. Ancak elimdeki Philips SHE-8500 kulak içi kulaklıktan pek memnun değilim. İkincisini kullanıyorum ve çok çabuk bozuluyorlar. Şubatta ilkini aldım ve haziranda görevini tamamladı. Yenisini almıştım ki 5 ay sonunda o da yavaş yavaş sona geliyor.

Ses kalitesi konusunda şüphem yok da bu da kolay patlayıp bozulur mu yoksa uzun süre boyunca sorunsuz çalışır mı bilmiyorum. Eğer elimdeki Philips gibi kısa sürede bozulacaksa o kadar parayı buna vermenin anlamı yok. Çok kararsızım ama araştırmalarım sürüyor, 2 hafta içerisinde kararımı veririm alıp almama konusunda.

Bunu kullanmış olanlar varsa olumlu veya olumsuz fikirleri benim için fazlasıyla değerli olacak.

4 yorum:

baha dedi ki...

tas gibidir hocam. yillardir degisik modellerini kullaniyorum sorun gormedim. sadece kablolarini kirarsaniz ses kalitesi bozulur, onun disinda kulagi bozar kendini bozmaz.

Adsız dedi ki...

yaklasik 2 yildir kullaniyorum, harika...hic dusunme, verdigin paraya sonuna kadar deger

Telif Hakkı dedi ki...

yeni gördüm hemen yazayım .. gidip hemen alabilirsin, tabi her kulaklığın büyük problemi kablo kırılması olayı var ama o konuda tamamen seninle, özeninle alakalı.diğer profesyonel kulaklıkları hariç tutarsak bunca zaman boşa geçirmişim zamanımı diyeceksin onun garantisini verebilirim :)

Adsız dedi ki...

neredeyse iki buçuk senedir kullanıyorum ve hiç bir sorun çıkmadı..

başta bnde pahalı diye tereddüt etmiştim ama sürekli kulaklık değiştireceğine bi sefer paraya kıyıp iyisini almak daha akıllıca..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO