23.04.2009

Gitmek Mi ?

Transfer haberleri sadece bizde değil Avrupa'da da gündemi yavaş yavaş meşgul etmeye başladı. Henüz dumanı tüten senaryolardan biri de Lyon'un Benzema'yı göndermesi halinde Gilardino'yu kadroya katacağı yönünde.

Bugün basına gereken cevabı verdi Gilardino :

- "Fransa'yı seviyorum, mükemmel bir yer ve Paris'e de hayranım... ama Floransa'yı hepsinden daha fazla seviyorum. Fiorentina maceramdan mutluyum ve bunun uzun süre devam etmesini istiyorum."

Bu adamı bu yüzden seviyorum, Mutu gibi belirsiz değil, çok daha samimi. Ayrıca bugün yapılan basın toplantısında yönetici Corvino'nun açıklaması da düşündürücü ve sevindiriciydi. Prandelli ile uzun süre devam etmek istediklerini, Mutu'nun da gitmeyi istemesi veya kendisine teklif gelmesi halinde göndermeyi ciddi anlamda düşünebileceklerini belirtti. Gilardino gitmem diyor, Mutu gidebilir deniyor, rüyalarım gerçek oluyor...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Fiorentina bu adamı alarak müthiş bir iş yaptı gerçekten. Bize iki tane kafa golü atmıştı köftehor.

twilost dedi ki...

fiorentinayı severim ama bu sene pek takip etmedim.. nedir mutu ile alıp veremediğiniz? artık zararlı pozisyonuna mı geçti?

firat selcuk dedi ki...

bu sezon mutu'nun olmadığı maçlarda fiorentina çok daha iyi işler yaptı.. özellikle büyük maçlarda takım fark yarattı rakiplerine göre, hep daha iyi oynayıp puanı veya galibiyeti açık ara hakeden takım olduk.. milan ve juve deplasmanlarında hakemin vermediği penaltılarla kaybettik maçları, ikisi de 1-0 sonuçlandı ki özellikle milan deplasmanında hakem önce penaltıyı çalıp sonra kararını geri çekti.. zaten italya'da da çokça eleştirildi o hafta bu hakem kararları..

sözün kısası, mutu bu sezon oynadığı zaman maçları çevirebiliyor, katkı da sağlayabiliyor ama o olmadığı zaman takım daha etkili ve daha organize oluyor.. mutu olduğu zaman işler o'nun üzerinden yürütüldüğü için takım da duraksıyor..

mutu mutlaka gitsin diye bir şey yok ama gittiği zaman işlerin daha rahat yürüyeceği de bir gerçek..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO