15.04.2009

Not Defteri #17

  • Pazartesi günü bir süredir beklediğim kedim geldi, 5 haftalık, küçücük bir şey. Adı da Peri oldu. Kedimin adı Peri yani. Kedi Peri. Katy Perry telif hakkı istemesin, vermem. Henüz bebek gibi olduğu için dolaşıp mama yiyor ve yarım saat kadar oynayıp uyuyor tekrar.
  • Laptoptan çok memnunum, FM 2009'u sanki CM 01/02 oynarmış gibi oynuyorum, seri ve kesintisiz.. Performansı net olarak test etmek için NBA 2k9 indiriyorum.
  • Şu an 15 Nisan 2009'dayız, anladım ki portakal yememek lazımmış. Erik ve çilek çıkmaya başlamışken aynı tabakta portakalın yeri olmamalı.
  • Nescafe 2'si 1 arada benim için biçilmiş kaftan. Aslında böyle hazır paket değil ayrı ayrı alıp kendimce yapma taraftarıyım her zaman ama tembellik anlarında 3'ü 1 arada şekerli geldiğinden mecburen yine kavanozdan koyuyordum. Bu yenisi çıktı çıkalı kavanozdaki kahveyi unuttum.
  • Nescafe demişken, bir tane Eti Puf alıyoruz, bisküvisini ve üzerindeki süslemeyi/kaplamayı yiyoruz böylece elimizde sadece marshmallow kalıyor. Kendisini ağır ağır keyif yaparak yemek yerine kahvenin içine atıyoruz ve eriyip gidip kahvenin tadına mükemmel bir katkı yapıyor. Deli işi gibi durduğuna bakmayın, deneyin, pişman olmayın.
  • Gitar konusunda 6 ders sonunda geldiğim noktaya kendim bile şaşırdım. Hocam benim bu işi becerebileceğim için böyle iyi, doğru ve hızlı gittiğimi söylüyor ama ben kendisinin 35 yıllık birikiminin ve deneyiminin daha önemli bir payı olduğunu düşünüyorum. Bir şu dördüncü parmağı çabuk güçlendirsem iyi olacak.
  • Uykusuz'un 5. cildi ve Çarpışma'nın albümünü D&R ve Remzi'de bulamadım, İletişim'de de bulamazsam meydanlara çıkıp kendimi yakmayı planlıyorum.

2 yorum:

sinem dedi ki...

sen izmir'de değil miydin? dediğin kitapları haftasonu fuardan alırsın, hem de yarı fiyatına ;)

firat selcuk dedi ki...

aaa :) doğru.. tüyap'ı unutmuşum ben.. üstelik cumartesi de uykusuz'un imza günü var.. iyi oldu hatırlattığın yoksa bugün öğleden sonra ortalıkta arayacaktım hepsini..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO