16.04.2009

Şampiyonlar Ligi 2009 : FA Cup Edition

İtalya'nın sadece Udinese ile Avrupa'ya tutunduğu, İspanyollar'ın sadece insanüstü takım Barcelona ile varlıklarını sürdürebildiği Avrupa'da İngilizler yine kupayı FA Cup'a döndürdü. Porto son dakikalarda yüklenirken kenardan Jesualdo Ferreira keşke mantıksız şutlar yerine düzgün paslar atılmasını söyleseydi. Bazı yerlerde öyle kötü şutlar denediler ki bir tanesini olumlu kullansalar şu an yarı finali görmüş olacaklardı.
Kupadaki diğer İspanyol Villarreal'in eleneceği olası görünüyordu eşleşmeler yapıldığında ki ilk maçtan sonra zaten bu kesinleşmişti. Nihat'ı oyuna almak için 2-0'ı beklemek hatalı karardı, hemen ardından da 3-0 olunca Nihat kalan dakikaları sağlık koşusu yaparak geçirdi.

Bir Şampiyonlar Ligi sezonu daha sona doğru yaklaşıyor ve yine İngiltere Federasyon Kupası'ndan bir farkı kalmadı. 4 takımın 3'ü İngiliz.. Benim gibi İngiltere Ligi'ne büyük maçlar dışında 90 dakika tahammül edemeyenler için zevksiz bir finale doğru adım adım gidiliyor.. Gözlerim yine İtalyan arıyor buralarda ama birbirlerini yemekten fırsat bulamıyorlar.

4 yorum:

liverpoolandkop dedi ki...

final ihtimalleri de sonuçta büyük maç, demek ki tahammül edilebilir.

Adsız dedi ki...

italya ligi mi ingiltere liginden daha zevkli dostum yapma nolursun. hepsinin ingiliz olması kötü ama italyan futbolunun kısırlığındansa ingilizlerin futbolu daha izlenirdir bana göre...

firat selcuk dedi ki...

@adsız,
italya ligi'nin son iki haftasını bir izle derim.. ayrıca bu da bir tercihtir, sen ingiliz futbolunu seviyor olabilirsin ama ben italya ligi'ne 90 dakika bakabilirken ingiltereye bir noktadan sonra bakamıyorum.. sebebini net olarak bilmiyorum ama diğer üç büyük lige göre daha az keyif veriyor bana..

Adsız dedi ki...

gerçekten italya liginin farklı bir olayı var
adeta bırakamıyorsunuz:D
italya ligi özetlerini 5.kez izledim bugün

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO