30.04.2009

Yönetim ve Destek

"Yaşım gençti, kulübüm de bana çok destek verdi. benimle o dönem beş yıllık sözleşme imzaladılar."
Uğur Uçar

Alper Tezcan bana hiç destek olunmadı diye o dergi senin bu gazete benim gezerken Uğur Uçar'ın bu açıklamalarını birileri gösterecek mi merak ediyorum. O sakatlığına rağmen yönetim hem Kopenhag'a götürüyor, hem de ligin son maçında 18 kişilik kadroya kendisini dahil ediyorsa bana destek olunmadı demeyecek hiç kimse. Devamında da destek sürdü ama kulübün desteği kadar oyuncu da kendine bakacak, yoksa kulüp sihirbaz değil ki sakat adamı birden ilk 11'de oynayacak konuma getirsin..

3 yorum:

umit dedi ki...

Bunu yazmana çok sevindim...Daha önce Alper Tezcan için yapılan ajitasyon blog ve haberlere, yorumlarımda hep Uğur Uçar örneğini verdim..Umarım insanlar Uğur Uçar' ı da hatırladıkça klubün hakkını geri vermeleri gerektiğini en azından içsel olarak kendilerine itiraf ederler...

Sinan Yılmaz dedi ki...

Dilencilik... Ne ayıp.
Elin ayağın tutuyor git çalış yahu.
Ama alışmışsın Galatasaray'da ki yaşama.

Ben babamdan para istemeye utanırım. Bu arsızlar çıkıp bütün ülkenin gözüne baka baka ve hala utanmadan para dileniyorlar.

M.A. Erbil ve Seda Sayan gibilerin allah belasını versin diyorum.

sinem dedi ki...

ben bu küçük kaptan'ı pek bir severim, taa adana maçında son dakikada oyuna girdiğinden beri de dikkatle takip ederim. sakatlığını da takip ediyorum. ilk doktoru yanlış tedavi uygulamış, ikinci doktor "ucundan döndük, zor düzelttik, ama kesin oynar, oynamazsa diplomamı yakarım" tadında açıklamalar yapmıştı, hala bekliyoruz.. en çok ben bekliyorum sanırım. ama çok iyi oynuyor be! :)

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO