28.05.2008

Gilardino Floransa'da

Beklenen transferlerden biriydi, Prandelli ile yeniden kesişti yolları. Parma'da göz kamaştıran bir sezon, sonrasında Milan'da bir türlü gelmeyen başarı. O'nun Prandelli'ye ihtiyacı vardı ve artık buluştular. Önümüzdeki sezon Pazzini ve Mutu ile birlikte Fiorentina'nın en etkili bölgesinin forvet olacağı kesinleşmiş oldu. Vieri mi ? Varlığı ile yokluğu belli olmaz bundan sonra..

Mor forması ile ilk görüntüyü yarın bizim saatle 13.30'da, kendi saatleri ile 12.30'da Artemio Franchi'de verecek. 5 yıllık imzaladı ki bu da Prandelli'nin O'na olan güvenini gösteriyor. Daha önce 7 milyon € olduğunu söylenen bonservis ücreti, transfer kesinlik kazandıktan sonra duyurulmadı. Araştırdım ancak ne içeride ne dışarıda bir kaynakda denk gelemedim. NTV Spor da açıklanmadığını yazmış. Vardır bir bildikleri diyelim en iyisi.

Avrupada milyon eurolara transferler yapıldığını iddia edenlere yıllık ücretin 1.6 milyon € olduğunu hatırlatmak lazım. Bu adam bizim ligde 3 milyon'dan aşağı oynamaz, sonra da "Türkiye'de kalite arttı" derler. Evet kalite arttı, artık 5 değil 3'e geliyorlar. Ancak 1'e 2'ye gelmeleri için daha uzun yollar var önümüzde.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

İyi oldu,nitekim futbol aristokratlarından oluşan bir takımda "Milanca" diline göre henüz çocuk olan bir topçunun kalması yanlıştı,zaman kaybıydı.Fiorentina takımını bende çok severim,umarım gollerini sıralar.

Bu arada blogunuz içerik açısından çok klas,kalite kokuyor adeta.Dizayn olarak blogspot size bir fayda vermez,ileride birgün wordpress tabanlı bir yere taşınmanız dileğiyle :)

MİY1988

firat selcuk dedi ki...

burada iyiyiz şimdilik, taşınacağımızı hiç sanmıyorum, tasarım veya değişiklik gerekirse onu buradan da yapabiliriz..

onemli olan goruntu değil içerik sonuçta, yazılarımızı çizgimizi bozmadan yazıp boyle olumlu eleştiriler alalım bizim için yeterli olur her zaman..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO