25.05.2008

Ibrox Bar, Marmaris

Marmaris'te yaşıyorum ancak ne zaman açıldı bu bar bilmiyorum. Geçen yaz gördüm ben ilk olarak. Eğer 2006 veya daha önce açıldıysa hiç bilmiyorum ama 2007 Haziran'da gördüm burayı. Gidip oturmadım henüz, Avrupa Şampiyonası'nda gidip Britanyalılarla maç izleyeyim demiştim, o da olmadı hiç bir ada ülkesi finallere kalamadığı için. Artık ligler başlayınca bir Rangers maçı izlemek lazım içeride.

Durduk yere şu postu atmamın sebebi ise, dün dışarıda Anfieldbar yazan bir afiş görmem. Yanılmıyorsam Gerrard'ın fotoğrafıydı afişteki, anlık olarak gördüm son anda, evimin iki sokak yanında meydanda duruyor afiş. Oradan adresini öğrenip gidip görmek lazım. Ibrox'tan sonra Anfield var sırada, ikisine de uğrayıp izlenimleri yazmak lazım.

Marmaris'e gelen turistlerin önemli bir kısmının İngiliz ve İskoç olduğunu düşününce insan önümüzdeki dönemler için ümitleniyor böyle güzel yerler daha fazla açılır mı diye. Gitmeden güzel damgasını yapıştırdım ama gidip görüp daha sonra yeniden ayrıntılı bir yazı yazarım.

Tatilde buraya yani Marmaris'e gelecek olanlar varsa listelerine Ibrox ve Anfield'ı eklesinler, boşuna açılmış yerler olacağını hiç sanmıyorum.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Anfield barda maç yayını bile yapıldığın görmedi. Sadece isimlerini kullanmışlar. İçerisi hıncahınç dolduğuna göre başarılıda olmuşlar.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO