4.05.2009

Beşiktaş 1-2 Fenerbahçe

Benim şu derbi konusunda söyleyecek çok sözüm yok, iki tarafta da değilim. O an daha iyi bir alternatif olmadığı için izledim bunu, bulduğum World Snooker Championship 2009 linki çalışmayınca maça yöneldim. Yoksa dediğim gibi oturup 90 dakika izleme gibi bir isteğim yoktu. Galatasaraylı olanlar için bu maç içlerin bir kez daha cız etmesinin sebebiydi, Eskişehir ve Hacettepe maçları kazanılmış olsa fark 2 puana inmiş olacaktı, şaka gibi bir sezon aynı tempoyla ilerlemeye devam ediyor. Yine de herkesin bildiği bir şey var ki Beşiktaş ilk 6'daki takımların birbirlerine karşı oynadıkları maçlarda en kötü takım konumunda. Bu da zaten bu gecenin senaryosunun pek de sürpriz olmaması gerektiğini gösteriyor.

Ben tekrar tekrar Hacettepe ve Eskişehir maçlarına yanarım.. O iki maç kazanılmış olsaydı bugün 3. sırada olacaktık ki bu bile 4'te 4 yapılması durumunda şampiyonluğu kesin olarak almak anlamına gelecekti. Bülent Korkmaz bu derbiyle birlikte Galatasaray kariyerinin sonuna doğru bir adım daha yaklaştı. Beni ilgilendiren tek şey buydu bu akşam. Ayrıca Beşiktaşlı olsam sırf Yusuf yerine Delgado ile başlandığı için maçı ilk saniyede bırakırdım. Yusuf'a benim gibi bir Galatasaray taraftarının inandığı kadar Beşiktaş teknik kadrosu inanamadı bu sezon.

2 yorum:

remarkable dedi ki...

Sadece yusuf yerine delgodo ile başlamak değil maç içinde yapılan değişikliklerde bu maçı adeta fenerbahçe'ye hediye etti. bu maçı fenerbahçe kazanmadı, bu maçı Mustafa Denizli'nin Beşiktaş'ı kaybetti.

Emre Yılmaz dedi ki...

Bu maçı beşiktaş sivastan gelen haberle kaybetti. Ayrıca büyük maç büyük oyuncularla kazanılır ama askerlerde görevlerini eksiz yapmalı Beşiktaş'ta hiç kimse görevini yapmadıki Denizli ne yapsın?

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO