25.05.2009

Beşiktaş 2-1 Galatasaray

Harry Kewell da olmasaydı bu sezon durum ne olurdu çok merak ediyorum. Attığı gol puana yetmemiş olsa da sahada olması demek umutların bitmemesi demek. Bugün oynanan iyi oyunda diğer oyuncuların da katkısını es geçemeyiz ama Kewell'ı herkesten ayrı bir yere koymak gerekiyor sezonu göz önüne alınca.

Bülent Korkmaz keşke geldiği günden beri böyle oynatabilseydi takımı, gerek sakatlık gerekse en büyük etken olduğuna inandığım oyun içi tercihler yüzünden sezon kendisi açısından kötü bitti. Yine UEFA'ya gitsek ama o hataları yapmayıp, savunmaya çekilmeden, bugünkü gibi oynayarak yenilmiş olsa önümüzdeki sezon için daha fazla umutlanabilirdik kendisinden. Kredisini çabuk yedi ancak gelecek teknik adamın yanında antrenör olarak kalma konusunda bir şekilde ikna edilmesi lazım. Bunun başarılacağı konusunda umudum olmasa da bekleyeceğim yeni teknik adam imzayı atana dek. Ki yeni teknik adam gelmezse de anlayışla karşılarım, Bülent Korkmaz'a kendi kuracağı takımla istediklerini yapma fırsatı vermemiş olmayız bu şekilde. Önemli bir tercih olacak bu önümüzdeki sezon. Ya kendi kadrosunu kurup bir fırsat verilecek ya da mevcut kadroya Skibbe gibi hücum, Bülent Korkmaz gibi savunma yaptıracak bir bulunmaz hint kumaşı ayarında teknik adam getirilecek.

Haftaya Sivas'a içeride bir zahmet kaybetmeyip Avrupa kupalarını evde seyretme kabusunu yaşamayız umarım. Umuda ve şansa kaldık zaten bu zaten, mantık çerçevesinde konuşamaz olduk..

2 yorum:

remarkable dedi ki...

Bence Galatasaraylı futbolcular dün Arda'nın gösterdiği azimin yarısını göstermiş olsaydı bu maçı kazanabilirdi Kewell'dan önce Arda Turan konuşulmalı bu benim görüşüm.

Adsız dedi ki...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO