7.05.2009

Bornova TBL'de

SkyTurk'te yayının olduğunu unutmuşum, maç saatlerine baktığımda son anda kaçırdığımı gördüm. Hemen NTV Spor'u açtım ve son dakika haberi olarak Bornova ve Tofaş'ın TBL'ye yükseldiğini gördüm. Maçlar ve mücadele hakkında tek bilgim her gün sonunda final grubunun puan durumuna göz atmaktan ibaretti bir kaç gündür. Sadece son maçlara göz atarım demiştim.

Gözler Salsa'da olacak bugün yaşananları öğrenmek üzere. Benim söylemek istediğim tek şey seneye TBL'yi çok daha yakından takip edebilecek olmamız. Karşıyaka'nın salonuna gidip maç izlemek büyük dert oluyordu Karşıyaka'da bulunmayanlar için. Artık evden otobüse veya metroya binip 10 dakikada salonda olacağım anlamına geliyor Bornova'nın çıkması, beni ilgilendiren kısmı bu işte...

4 yorum:

saLsa dedi ki...

Bugünkü maçları ben de kaçırdım. :) İTÜ kesin, Tofaş plase diyordum sabah. Külliyen yalan olduk kafadan. İTÜ'de o koca kıçlı pivotun yerine sen ben olsak şimdi TBL'deydik. :)

firat selcuk dedi ki...

izmir için çok iyi oldu. insanlar tbl izleyemiyordu kolay kolay.. karşıyaka'da salona gitmek ters kalıyor, aliağa zaten merkezde değil şehir dışında, çok uzak kalıyor..

basketbola ilgi her yerde var istanbul dışında salonlar kolay doluyor izmir'de de karşıyaka ve aliağa boş salona oynamıyorlar ama izmir'in merkezindekiler için ligde 2 takım olmasına rağmen tbl izlenemiyordu kolay kolay.. bu çok güzel oldu ama ligde kalmayı da başarmaları lazım önümüzdeki sezon..

cannksk dedi ki...

iyi de bornova da karşıyakada oynayabilirmiş :D

firat selcuk dedi ki...

yok artık.. 2. lig maçlarını atatürk'te yaptılar.. halkapınar'ı da boş bırakmamak lazım.. koskoca yatırım ölü yatırım oldu gitti.. birisinde yapsınlar, ne diye o kadar salon doluyken bir tanesine sıkışsınlar ki.. olmasın yani kısaca :)

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO