30.05.2009

Mario Gomez & Bayern Münih

"duyduğuma göre yöneticileri kulübü kapatıp gitmişler, mario gomez'i 30 milyona bayern'e kitledikten sonra. bayern uyanmadan ortadan kaybolalım demişler."
(waiting for azrael, 29.05.2009 14:53)

Görüldüğü üzere kendisi sözlükten bir entry ve sahibinden de onayı aldım buraya taşımak için. Böyle de temiz ve düzgün iş yapıyorum, sabah sabah kendimi öveyim amaçsızca. Neyse.. Gomez'in 30M € karşılığı Bayern'e gidişi için bir şeyler yazmayı, Stuttgart'ın tarihin en büyük kazıklarından birini attığını söylemeyi düşünüyordum ki şu entry uzun bir yazıyla bile tam olarak anlatamayacağım şeyleri anlatmış oldu.

Gomez kimdir ve nedir ki 30 Milyon Euro etsin, ne hakla Bayern Münih tarihinin en pahalı transferi olsun, bu transfer nasıl bir zekanın ürünüdür... Bunlar hep soru, hep merak..

7 yorum:

Ögeday Karabulut dedi ki...

Benim fikrim şu:

Stuttgart bu oyuncuyu başka bir ligden takıma satmaya kalksaydı fiyatı daha aşağıda tutacaktı. Ancak aynı ligden bir takım istediği için fiyatın buralara çıktığını düşünüyorum, hani madem bize karşı oynayacak en azından giderken para kazandırsın da gitsin. Benim FM de yaptığım buydu genelde.

E Bayern Münih'de Luca Toni'den yaka silkti artık, Klose'nin yanına gidebilecek başka bir adam aldılar, hem iyi kötü isim yapmış hem de genç sayılabilecek bir isim. Kalkıp Edin Dzeko'yu da alabilirlerdi belki bu fiyata ama Mario Gomez'i tercih ettiler. Bence iyi de bir transfer yaptılar. Çünkü Mario Gomez'in Stuttgart'ta eksikliğini çektiği şey yanında kendi seviyesine yakın bir partner olmamasıydı, Cacau biraz destek oluyordu ama bir Klose'nin Olic'in olduğu, Sneijder/Hleb dedikodularının döndüğü klüpte daha başarılı olacaktır. Tabii hep söylediğim gibi milli takımdaki kazmalığını taşımazsa Münih'e.

Öldürmeyen intihar dedi ki...

Kendisi Luca Toniden 8-9 yas daha genc halihazirda ondan da daha golcu,fakat duz bir oyuncu.Bu nedenle ne olursa olsun 20 yi gecmemeliydi.Panik yaptilar diyelim.

Adsız dedi ki...

bayern olduğu için 30 milyon
mario gomez i herkes tanıyacak
belki bu blog yazarıda daha yakından tanıma fırsatı bulur böylece

firat selcuk dedi ki...

adsız olarak yorum bırakan kişilik, sana sesleniyorum..

mario gomez ismini ilk kez duymadıgım gibi, ilk kez de izlemeyeceğim bayern'de.. kimin ne mal olduğunu biliyorum, aklı selim her insan gomez'in 30 milyon etmeyeceğini biliyor..

adsız yorum bırakıp aklınca ayar vereceğine ismini cismini yaz öyle hakaret edip ayar vermeye çalış.. saklanarak iş yapmayın.. durduk yere ağır konuşturmayın adamı.

CaRtMaNtR dedi ki...

Milli takımdaki Gomez'e 30 milyon avro verilmez ama Sttutgart'ı zaman zaman tek başına taşıyan ligin sayılı golcülerinden biri olan Gomez'e o para bence o kadarda göze batacak bir meblağ değil.

abeyle dedi ki...

Bayern'in Stuttgart'a ihtiyacı var saklanmasın boşuna yöneticileri.Yoksa seneye kim verecek 15 milyonu Bayern'e.

depik dedi ki...

ronaldinho kaça gitmişti milan'a

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO