17.05.2009

Not Defteri #20

  • Ornitofobi hakkındaki postumdan sonra gelen yorumda My Name Is Earl'de Earl'ün kardeşi Randy'nin adı geçti. Yorum kısmında yazdım, buraya da yazayım. Randy'de benim gibi tavuk başta olmak üzere tüm kuş cinsinden korkan bir arkadaş. İlk sezonda bir bölümde tam anımsamıyorum ama çiftlik gibi bir yere gitmişti, ya da kimsesiz çocukların barındığı bir yer de olabilir, her neyse, işte gittiği yerde de bol bol tavuk vardı. Randy de elindeki çivi tabancası ile gözlerini kapatmış tavuklara ateş ediyordu, bir tanesini vurduktan sonra heyecanla Earl'e dönüp bağırıyordu : "Hey Earl ! Birini McNugget'ından vurdum !"
  • Öncelikle belirteyim, marshmallow hadisesi sonuca ulaşmış değil. Bulamıyorum arkadaş bunu. Son olarak evde kendim yapmaya karar verdim, gidip mısır şurubu ve yaprak jelatin aldığım vakit yapılacak tek iş mikserle gerekli malzemeleri çırpmak olacak. Yeter be artık..
  • Bir de şu tiramisu olayına gireyim evde diyorum da labne ile tiramisu yapanlara "bana bi güç geldi" diyerek saldırmak geliyor içimden, o yüzden mascarpone denen peynir arkadaşımızı arıyorum, henüz denk gelmedim İzmir'de evin yakınlarında. Marmaris'e gelmişken bir iki yere bakarım, olmazsa o peynirin de evde nasıl yapılabileceğini öğrendim, oturur yaparım, zor bir şey değilmiş o kadar da..
  • Tiramisudan sonra da 7-8 ay evvel aldığım İtalyan Mutfağı ile ilgili kitaptan çeşitli deneyler yapacağım. Bu ara bi canım sıkılıyor benim evet.
  • Kadın programı gibi şey oldu birden, şimdi sözü Derya hanım(Baykal) alacak ve plastik su şişesinden altın yapacak nasıl olacaksa... Dönelim not defterimizi karalamaya.
  • Oyunlara sarmıştım bu aralar, Underground 2 %80'e dayandı bitti bitecek artık. Ne varsa eskilerde var diyenlerin ellerini öpmek istiyorum. Ayrıca FIFA 2009 konusunda çok umutluydum, PES 2009'u zorlayıp seneye de silip atacak demiştim ama demez olaydım. Ah hiç konuşmaz olaydım.. Sen git 4.7GB iso indir, üstüne oyunu kur büyük umutlarla. Üst üste 5-6 maç yap, sonra sonuç kocaman sıfır olsun. Ne diyeyim ben sana EA Sports.
  • Rock barda rakı içilir mi, evet içilir.
  • In the studiooo plasticooo . . .

1 yorum:

arnawut dedi ki...

hahahah tüm kuş cinsinden biride benim :D hep randy ile ilgili esprilere maruz kalırdım :D
o bölümüde hatırlıyorum :D

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO