8.05.2009

Ören Bayern

Crazy'den şahane bir t-shirt tasarımı, Türkçe'ye geçtiklerinden beri pek parlak şeyler çıkmıyordu ama böylesi mükemmel olmuş. Bu yolu izleyip bir kaç popüler takımın logosuyla daha oynarlarsa futbolseverlerden hatrı sayılır bir müşteri kitlesi çekeceklerinin farkındadırlar umarım.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

bu ve benzer tshirt tasarimlarini yapan site veya dukkan bilior musun ? Crazy demissin de websitesi mi , dukkan mi :) Bir bilgi verirsen cok sevinirim..

firat selcuk dedi ki...

crazy bir firma, bu tip tshirt satan cogu yerde bulabilirsin.. www.crazy.com.tr den de satın alabilirsin ama magazalarda daha fazla urun cesidi oluyor..

bir de kendi baskımı kendim tasarlarım dersen www.tish-o.com.tr var ki hic alısverisim olmadı oradan, o yuzden bilemiyorum.. bu turden aldıgım seylerin buyuk cogunlugunu crazy'den alıyorum ki en iyisi de onlar acık arayla..

Adsız dedi ki...

Saol senin postundan sonra google da biraz search yaptim crazy tshirt istanbul falan diye bende web sitelerini gordum ..

Aslinda epey basarili guzel tasarimlari var ama nba ve futbolada biraz onem verseler tadindan yenmez .. Fiyatlar makul, baski yapilan tshirtlerde kaliteli duruyor..

Istanbula geldigim zmn irtibata gecip acaba istenilen baskilari basip basamicaklarini sorucam. Ikinci verdigin adresteki firma belki yapabilirim disaridan verilen resimleri ama onlarin tshirt kalitesi hakkinda fikrim yok, crazy nin tshirtleri kalin ve kaliteli duruo epey..

Jordi Metal dedi ki...

Bunun Demirören'i de çok şık olurdu :D

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO