30.05.2009

Sezon Sonu : Galatasaray 2-1 Sivasspor

Arda Turan'ın tek kişilik gösterisi ile bitti sezon. Sezon sonuna dair en güzel yazı Mayıslar Bizim Atahan'ın klavyesinden çıkıp gelmişti. Son zamanların vedası en bol sezon sonunu yaşayacağız. Büyük Kaptan'ımız dahil takımın yarısını yolcu ediyoruz neredeyse, hüzünlü olacak ama Büyük Kaptan kendi kendini yaktı. Sezonun ortasında gelip çok da iyi şeyler yapamayacağı açıktı, ne diyelim ki bu saatten sonra.. İnanıyorum ki ileride çok daha iyi koşullarda yollarımız tekrar kesişecek.

Galatasaray kötü giden sezonu çok daha kötü bitirecekken 5. sıraya sevinecek duruma getirdi bizi. Düşünün 5. sıra bile sevindirdi bugün Galatasaray'ı. Benim için güzel bir gündü, Beşiktaş yenilse bile şampiyondu çünkü Sivas'ı yendik ve sezon ortasında yaptıkları tüm çirfekliklere cevabı yine sahada verdik. Bunun dışında Konya'nın düşmesi ve Beşiktaş'ın şampiyon olması yüzümü gülümseten şeyler oldu. Elbette Beşiktaş şampiyonluğuna kendi taraftarları gibi sevinecek değilim ama Sivas-Trabzon ikilisinden biri olsa en ufak tebessüm belirmezdi yüzümde. Ki Beşiktaş'a karşı duygularımın olumsuz olamayışının sebebini yazmıştım daha evvel. Neyse uzatmayalım sözü daha da.. Malum son zamanlarda adsız yorumlar bırakıp da huzur kaçıran bir arkadaş türedi, kendisi buna da kulp takar belli mi olur(!)
Seni çok özledik çok.. Sarı kırmızı formayı bir kere daha üzerinde görelim, son kez onu da giyip öyle çekil git bu diyarlardan..

Ve hepsinden önemlisi, Uğur Uçar bugün sahaydı.

Bu sezon için yazılacak uzun uzun hikayeler var ancak şimdi zamanı değil. Sezon buruk bitse İngiltere'den gelen efsaneyi galibiyetle karşılamanın tadını çıkaralım. Yazacaklarımız çizeceklerimiz çok olacak..

2 yorum:

uğur uçar (zqR) dedi ki...

Hiçbiri önemli değildi benim için ne arda'nın muhteşem oyunu , ne nonda'nın adamı sinir edişi , ne baros' un fener'in yarın sözleşme imzalayacağı söylenen bilica'nın aslında bi b.k olmadığını gösterişi ne de suratı bi tarafıma dönen bülent uygun 'a güzel bi ayar çekilmesi.. en önemlisi ; hiç abartmıyorum uğur uçar'ın son dakikalarda oyuna girişiydi . öyle çok özlemişim ki bu çocuğu,top ayağına deydiğinde gerçekten gözlerim yaşardı.. bi ağlamaklı oluverdim .. tabi içimden de sövdüm galatasaray 'ın ''her sakatlıktan sonra darbeye bağlı sakatlık 'bizim yapıcak bişeyimiz yok biz suçsuzuz'a sığınan ama defalarca yanlış tedavi uygulayan doktorlarına , hadi diğer sakatlıkları geçtim , en önemlisi gepegenç yasında bir yıldız adayını alıyodunuz elimizden alan ve bir an önce gönderilmesi gereken sağlık ekibine küfürler ettim ama bu sefer temelli dönmüştür belki dedim uçar, sinirlenmeye hacet yok dedim , topladım bi anda kendimi..sabri'den kurtuluştu bu belki de bu , en sevindirici en mutlu ediciydi artık o stad dışına çıkıcak topların gidişini izlemeyecektik..bu kadar sevindirici olayın ardından da insanın aklına takılmıyo değil e be galatasaray nerdeydin lan 33 haftadır , hadi onu geçtim bi hacettepe'yi bi ankara 'yı eskişehir'i bi kocaeli'yi yenseydin .... devamı zaten şampiyonluk da o takımları yenemediysenzi bi çoğunu da kendi evinizde kuysura bakmayın iyi ki beşiktaş oldu şampiyon . oh be rahatladım ..=))

myxomina dedi ki...

benim için de gunun olayları : Tugay'ı yeniden ASY'de görmek, Ugur Ucar'ın son dakikalarda da olsa forma giymesi ve Konya'nın düşüşüydü.
Bütün eski berbat oyuncuları toplayıp anlamsız bi takım yaratıp ona süper sıkıcı bir futbol oynatıp sezonlardır hiç bir şekilde tat vermeden bu ligde tutunan Konya sonunda gitti. Hadi yolunuz açık olsun.
Kasımpaşa yerine KSK veya Altay'dan biri gelseydi de tam tadından yenmeyecekti.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO