21.05.2009

UEFA Kupası 2009 Final : Shakhtar 2-1 Bremen

Adınız gibi bir şov yaptınız gerçekten de. Yazıklar olsun.

Maçı izleyemedim, Dokuz Eylül Üniversitesi'nin Dans Topluluğu'nda kuzenim var, 1. Dans Festivali vardı yani bu sene düzenlenmeye başlamış ilk olarak. 2. gündü bugün ve kuzenim de işin başında olunca gittim, kızların dans konusunda erkeklerden daha başarılı olduğunu bir kez daha gördüm kendisi sayesinde. Giderken sıkılırım diyordum ama çok eğlenceliydi.

Eve geldiğimde final maçı da yeni bitmişti. İyi ki maç boyu tv başında oturmamışım diye sevinmeye başladım birden. Ne maç sonundaki sevinç gösterileri, ne de kupa töreninden sonra yaşananlar, hiç bir şey yok.. Üstelik banttan verilen kupa finali ve tuzu biberi oldu 15 dakika tv başında duran şahsım için, maç boyu bu işkenceye tahammül edebilenleri tebrik ediyorum.

Futbolda 6. büyük ülkde olduğunu iddia et, bir önceki UEFA Kupası finali gece 2'de banttan verilsin. Tarihteki son kupa finali senin ülkende olsun, yayıncı kuruluşun da senin ülkende maç sonunu yayınlamasın, kupa törenini de banttan versin. 6. değil 16. büyük bile olmayı haketmiyoruz bu kafayla.

Türkiye Kupası finalinde maç zevkinin ortasına ettiniz ve görünen o ki UEFA Finali ile de sıvadınız bir güzel. Teşekkürler Show TV.

2 yorum:

umit dedi ki...

Maçı başka bir şekilde izleme yolum olsaydı özellikle o yorumları dinlememek adına bunu yapardım.. Kombinezonun kombinasyon anlamına geldiğini biliyoruz Allah' tan da fantazik düşüncelere dalmadık bir an sevgili yorumcu "hücum kobinezonları" dediğinde.. Bu örnek benim en çok takıldığımdı.. Bunun haricinde tatsız tutsuz yorumlarla da sağolsunlar sinir katsayımızı tespit etmemizi sağladılar.. Ayrıca final seremonisi olana kadar saha içerisini vs gibi görüntüleri üstelik Türkiye 'de oynanmış final için izleyebilmek adına izlemek zorunda bıraktıkları reklamlarla da yıllık cirolarını ikiye katlamış olabiliceklerini düşünüyorum. Daha ne diyeyim ki...

ziggytheking dedi ki...

Demin talentomassimo biraderlere de yazdım. Platini'yle reklam karının belirli bir oranında komisyon üzerinden anlaşıp son kupa diye 30 dakikalık iki devre oynatılmadığına şükredin. Sanki kupayı Çatladıkkapıspor aldı :) Show TV'nin sıçacağı çok final var daha!

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO