13.01.2010

Adem Ljajic Fiorentina'da !

Geçen sezon Manchester United'ın kapısından dönen Adem Ljajic Fiorentina'ya imzayı atıyor yarın. 2014 yılına dek imzalanacak sözleşme ama öncesinde bir transfer klasiği ve güvencesi olan sağlık kontrolü var elbette. 1991 doğumlu bu yıldız oyuncu için 8 Milyon € ödenecek ki bence çok makul bu fiyat. Eduardo Salvio için 10 Milyon €'dan kapı açılmıştı, Ljajic çok daha mantıklı bir transfer oldu. Zaten Salvio da Maxi Rodriguez'in boşluğunu doldurmak üzere Atletico Madrid'in yolunu tutuyor.. Üstelikk bizden 10 isterken bizim Ljajic'i aldığımız fiyata yolladı Lanus.

Neyse biz Arjantinli'yi geçelim bizim Sırp yıldıza dönelim. Santana'nın geçen sezon yaşadığı uzun süreli sakatlıktan sonra bir türlü sağ açık pozisyonundan verim alamamıştık, bu transferle o açığı kapattık diyebiliriz. Solda Jo-Jo, sağda Ljajic bir taraftar daha ne istesin takımından! Ama ben isterim! Şimdi Donadel-Zanetti ikilisinden birinin yerine adam gibi transfer gelmeli ki Ljajic ile zirveye doğru çıkan coşku tam anlamıyla zirve yapsın.

Fiorentina bombayı attı ortaya, hadi be Galatasaray sıra sende olsun...

Not: Benim kanlım Ignacio Castillo bilindiği gibi 3 gün önce galibiyet golünü atıp ardından kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştı Bari maçında. Bir aksilik olmazsa o canını yaktığı Bari'nin yolunu tutacak haftasonuna kadar. Umarım gerçekleşir de bu amaçsız oyuncudan kurtuluruz. 1 maçı kurtardı yarım sezonda, yeter işte...

3 yorum:

pink dedi ki...

Mükemmel transfer gerçekten böylece Mario Santana'ya da yol verilir artık.

pclion dedi ki...

Galatasaray'a diyordun, Fiorentina'ya oldu Fırat. :)

firat selcuk dedi ki...

bir umut galatasaray'a da wonderkid gelir mi dedik ustune neill geldi dalga gecer gibi.. neyse artık oldu bir talihsizlik..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO