21.01.2010

Yeni Aslan : Jô

Bu transfer Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nden ziyade bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı elde edip esas başarıyı orada yakalamaya şartlandığının kocaman bir belgesidir. Atletico'yu Kewell'ı forvete koyup geçersek geçeriz, sonrasında zaten Baros geliyor diye düşünüyor yöneticiler büyük ihtimalle.. Ben daha başka bir isim beklerdim Avrupa Ligi sıkıntısı yüzünden ancak başarılı olduğu sürece böyle bir isme kimse hayır diyemez. Everton'a kiralanan Jô'yu değil CSKA'dan Premier Lig'e giden o süper genç yıldız Jô'yu izletir bize umarım..

Bol bol gol atsın gol attırsın coştursun Sami Yen'i.. Hoşgeldin Jô..

5 yorum:

Kaan Eren dedi ki...

Satın alma opsiyonu Galatasaray'damı olucak? Şu Galatasarayın resmi site girişine yeni transfer resimlerini koymasına ve resim seçimlerini kıskanıyorum, fenerbahce.org'a her gün giren biri olarak:)

silent lucidity dedi ki...

@kaan eren

objektif yorum icin tesekkürler,keske her fenerli sizin gibi olsa. dentinho da size hayırlı olsun,yalanlandıgına göre gerceklesecek gibi.

G.A. dedi ki...

seninkide başka bir yorum olmuş.Herkes kalbinden geçeni hedef olarak gösteriyor.Şampiyonlar liginde başarı elde etmek ne alaka şu vaziyette.Şu durumda düşünülen lig şampiyonlugu gitmesindir.Hemde avrupayı biraz riske atmaktır.Bence kızılcak bir olay sevinmemek lazım.

buraköztürk dedi ki...

@G.A. "Bence kızılcak bir olay sevinmemek lazım" bırak da orasını Galatasaray düşünsün, ayrıca Jo Galatassaray'da değil, Galatasaray'da. Hem kızılacak bir şey, hem de böyle topçuların gelmesi lazım ülkeye hmm... Lahana turşusu geçilmiş başka her yere, burada perhize devam sanırım, e kolay gelsin.

G.A. dedi ki...

@Burak
Bırakta herkes yorumunu yapabilsin.Fenerliysem ne olmuş?

Ben o cümleyi avrupa kupaları yonüne bakarak söylemişim görüldüğü üzere.UEFA yönüne baktığın zaman sevinilecek birşey yok.

Yine görüldüğü üzere transfer hakkında bir yorum yapmamışım.Ve yine görüldüğü üzere transfer hakkındaki yorumumu kendi bloğumda GÜZEL transfer olarak yapmışım.

sen butun bunları toplayıp nasıl bu sonuca vardın anlayamdım,oda işveç diyeti olmuş.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO