25.01.2010

Keita Geliyor! : Teşekkürler Cezayir

Fotoğraf Keita'nın Cezayir'e 90. dakikada attığı golden. "90'a giden top" lafının sözlükteki karşılığı olmuş bu. TV'de derbi izlerken gözüm bir yandan da livescore.com'da Fildişi-Cezayir maçındaydı. İnsan kendi oyuncusunun oynadığı milli takımı tutar veya oyuncusu başarılı olsun ister ama turnuva böyle saçma bir zamanda oynanınca yapacak bir şey kalmıyor haliyle.. Keita acilen dönmeli ve bunun tek yolu Fildişi Sahilleri'nin elenmesiydi. Gerisinden çoğu kişi haberdar olmuştur bile, özellikle de Keita'yı benim gibi özleyenler.. Keita 90'da 90'a nefis bir gol atıyor, +2'de gol geliyor Cezayir'den.. Uzatmalarda da Cezayir 3-2 yapıp yarı finale gidiyor.. Hem Keita'ya attığı o enfes gol için hem de Cezayir'e bizi Keita'ya kavuşturduğu için bol bol teşekkürler yollayalım..

Golün adını çok andık, işte Keita'nın attığı süper gol :

YouTube'a ulaşamayanları unutmayıp çeşitli programlarda kullanmak için linkini de verelim hemen : http://www.youtube.com/watch?v=xw63OWkSyMw

1 yorum:

AbSurDMaN dedi ki...

Morali falan çok bozulmasa bari, maçın sonunda böyle bir golden sonra elenmek, az etkilenir umarım.

Heralde Galatasaray taraftarının tamamı Fildişi'nin elenmesini istemiştir, elenmeleri bundan :) Valla turnuva yazın olsa dualarla şampiyon yapardık seni Fildişi, ayıbediyon.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO