5.01.2010

Sesim Geliyor Mu ?

Farkettiyseniz bir süredir ben(franchi) yokum ortalıkta. Yılbaşından 4 gün önce yani pazar günü evde yemek yerken mutfağa götürmekte olduğu yağlı fırın tepsisindeki yağın bir kısmını koltukta duran laptopumun üzerine boca eden arkadaş yüzünden 9 günü internetten ve bilgisayardan uzak geçirmiş oldum. Bu süre zarfında aksi gibi izlediğim her maç "tam da yazılacak maçtı bu" diye diye geçmiş oldu. Leeds'in Old Trafford zaferi, özellikle maçın son 20 dakikası ile iyice unutulmaz bir olaya çevirdi maçı.. Sacramento'nun Lakers'ı bozguna uğratmaya çok yaklaşmışken Kobe'ye son anda teslim olması da var tabii.. Bunun dışında Galatasaray'ın Telekom ve BJK zaferleri kaçtı gitti aradan.. Klavye henüz değiştirilemediği için yazarken aksamalar oluyor, yeni bir ASUS X59SL klavyesi bulana kadar da böyle idare edeceğim çaresizce. Yazarken yine yazılıyor da normalden 1-2 kat fazla sert basmak gerekiyor tuşlara, o da gereksiz yere eli yoruyor..

Buradan da duyurmuş olayım bu arada, ASUS X59 serisinin klavyesinden arıyorum tüm Türkiye'de, bulan-gören-duyan bir şekilde bana ulaşsın, ASUS Türkiye biraz uyuzluk yaptığı için klavyeme kavuşamadım ne yazık ki.. Durum bu olunca kendi çapımda arayışa geçtim, bakalım buluruz belki bir şekilde..

Neyse, en büyük aksiliği halledip laptopa kavuştum ya, klavye bir şekilde bulunur(umarım)..

5 yorum:

Schumy dedi ki...

Yarın'a kadar haber bekle arayalım bakalım ;)

firat selcuk dedi ki...

yarına bulunabilirse bir anda asırı coskudan bayram yerine ceviririm buraları :)

Flying Dutchman dedi ki...

evet yapıyorum espriyi, dövmeyin

"yağ gibi bilgisayarın olmuş daha ne istiyon"

kaçııııııın

semioticus (shelbyl) dedi ki...

Benim de klavyeye bira dokulmustu, laptop baska bir sebepten olene kadar 4 ay falan external klavye kullanmistim. Alisinca daha rahat oluyor zaten, tavsiye ederim. (Yayinlamana gerek yok bu yorumu)

firat selcuk dedi ki...

@fd,
"keske olmasaydı" diye bolumler olur ya gazetelerde dergilerde, o listelere yolluyorum bu espriyi :)

@shelbyl,
ayrı klavye takmak aklıma geliyor elbet ama makineyi masaya koyup da oyle kullanmak pek yaptıgım is degil.. benim icin rahat bir cozum degil, en iyisi kendi klavyesini bulup yenilemek..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO