15.08.2010

Mücadele, İstikrar, Hırs, Azim: Mustafa Sarp

Korkmayın, başlığı ben haykırmıyorum, Mustafa Sarp'ı 1 aydır delicesine savunanlar diyor bunları. Hırslıymış, mücadeleciymiş, azimliymiş, bilmem neymiş...

Galatasaray Sözlük'ten the wizard of oz Sivasspor-Galatasaray maçının ardından çok net ve temiz bir analiz yapmış. Neden Mustafa Sarp yerine Musa olmalı diye kendimden geçip en kötü Musa'nın en iyi Mustafa Sarp'tan daha iyi olacağını vurguladığımın başka bir kanıtıdır bu.

Daha da uzatmadan sizi o güzel yazıya yönlendirelim buradan.

11 yorum:

csyasoo dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
csyasoo dedi ki...

Ara sıra attığı o goller yüzünden belirli bi kesim eleştirmiyor.Faydası olabilir ama faydasından çok zararı var.

İsmail dedi ki...

İyi bırakalım Barışla Ayhan oynasın.O üçlü arasınad en iyi isim Mustafa Sarp bunun tartışması bile yok.

liquefied dedi ki...

Musa'nın daha iyi olduğunu iddia edenler kendilerini kandırıyor.

Sorun ne Mustafa Sarp'ta, ne de Ayhan'da. Rijkaard sorundur. Futbol adına herhangi bir şey bildiğini zannetmiyorum.

Can dedi ki...

mütemadiyen takımının futbolcusuna vuruyorsun. ayıptır.

Smt dedi ki...

bu olay servet'i forvete koyup sonra savunma yapmıyor diye eleştirmek gibi bir şey.
mustafa sarp'ı bu maç için savunma yapmıyor diye eleştirmek insafsızlık zira bildiğin ofansif orta saha oynadı adam, golünü de attı. ha dersen ki ofansif orta saha dediğin adam savunma yapmaz mı diye, türkiye'de yapmaz.

Adsız dedi ki...

Hmmm. Şu liquefied nickli arkadaş "Futbol adına herhangi bir şey bildiğini zannetmiyorum." demiş Rijkaard için. Muhtemelen kendisi hem oyuncu olarak hem de teknik direktör olarak ŞL alan 6 kişiden birisi ki böyle konuşabiliyor. Hatta blogunun adını da "I know this game!" koymuş. Ne güzel.

kutay dedi ki...

yapmayın etmeyin, adam orta 3lünün ofansif olanıydı, sivas maçında. ataga kalktı, pas dagıttı, gol attı..iyidir kötüdür tartısılır ama bu maçta bu pozisyonlarla tartısılmaz.. ayıptır..
ayrıca adam silah zoruyla "ben oynıycam lan" demiyor, elimizde mustafa sarp var, bu sezon büyük ihtimal onla geçecek, hoca da ona forma veriyor, o da elinden geleni yapıyor..
mustafa'nın hatasını yakalamak için bu kadar kasmaya gerek yok, galatasaray futboılcusunu sevin, galatasaray futbolcusunu koruyun..
musa çağıran'ın , en azından şimdilik, süper lig futbolcusu olmadıgını da eklemek istiyorum

onur dedi ki...

Doğru sistemde oldukça yararlı olabilecek bir futbolcu bence kendisi. Hatta aynı düşünceyi Barış & Ayhan (kısmen de olsa) için de taşıyorum.

metak dedi ki...

nasıl orta sahanın ofansif olanıydı, daha neler, bir 10numarası eksik diyecek millet.

adamın görevi belli, zaten futbol hayatı boyunca ne yaptıysa ona devam edecek, koş ve defansa yardım et,

Galatasarayda 10numara oyna değil 30undan sonra

Adsız dedi ki...

M.sarp bu maçta hücumdaydı ama daha sonra cana çıkınca m.sarp nerdeydi? Hücuma yakın oynasa da yanından geçen adama neden basmaz
Orta saha oyuncularından en iyisi m.sarpdır diyen futbolu malesef bilmiyordur.

M.sarpın bugüne kadar sorumluluk aldığını gören oldu mu dün protestolardan kaçmak için rakibin arkasına saklandı hiçbir maçta kayarak top alamadı alamaz da ağır eğilemez bile,hiç rakibin oyununu bozmuş mudur hiç top kapmış mıdır kayarak fauller yapmış mıdır ne hırsı ne mücadelesi m.sarp inanılmaz derecede vasat bir oyuncudur iyi yedektir yok mücadele eder orta sahadaki şu an için en iyi adamımız diyenler asla maçları izlememiştir.Ayhan yuhalanacağını bilsede her zaman gelip top alır yapamayacağını bilsede 50 metre ters top atar,barış yuhlanacağını bilsede 30 metreden saçmaca şut atar sorumluluk budur
M.sarp hiçbir şeydir

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO