4.08.2010

Sezon Öncesi Şoku: Jovetic

Sezon öncesi hazırlıkların ikinci etabında kötü bir haber geldi. Stevan Jovetic dizinden sakatlık yaşadı ve muhtemelen sezonun 3'te 1'ini kaçıracak.

Henüz net bir bilgi olmamasına rağmen 3 farklı ihtimal var:

- Eğer sakatlık beklenenden ciddi değilse 3 hafta sonunda iyileşecek ve sezon açılışına yetişecek.
- Kötü ve muhtemelen gerçekleşecek olan ihtimal 3 ay civarı bir sakatlık.
- Son haber ise SKY'dan geldi. Beklenenden çok daha ciddi bir sakatlık olduğu ve Karadağlı yıldızın 6 ay sahalardan uzak kalacağını yazıyorlar.

Jovetic'in dizindeki şişlik de önemli boyuta ulaşmış durumda. Önceki akşam diz normalin iki katı boyuta ulaşmış ki hafif bir sakatlık olmayacağı izlenimine kapılmak zor değil şu bilgiden sonra.

İlk ihtimal zor gözüküyor ve sezonun belli bir kısmını Jovetic olmadan geçireceğiz gibi. Transferi unutan, bu yüzden tepki alan bir takımın üstüne böyle bir sakatlıkla sarsılması iyi olmadı. Geciken orta saha transferi ile takım zaten istenen düzeye çıkamamışken bu sakatlıktan sonra bakalım nasıl şekillenecek transfer.

Ekleme, Saat 15.45: Resmi siteden raporlar açıklandı. Jovetic dizinden ameliyat olacak 6-7 ay sonra sahalara dönecek.

http://it.violachannel.tv/dettaglio-ultimora/items/report-medico-su-stevan-jovetic.html

1 yorum:

AslanlıYol dedi ki...

6 ay diyolarsa kuvvetle muhtemel ön çapraz bağ sakatlığıdır. Yakın dönem örnekleri Hasan Şaş, Işıl Alben ve hatta altyapıdan Semih Kaya'dır. Bizzat tecrübe etmiş biri olarak hangi sporcunun başına gelse üzülürüm, geçmiş olsun..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO