9.01.2010

Aha Heyecan!

Harıl harıl orta saha arayan Fiorentina'nın gündemine düşen bir bomba oldu bu. Orta sahada Montolivo-Miguel Veloso ikilisinin oynamasına "hayır" diyecek bir insan olmamalı yeryüzünde.. Bahsi geçen ücret ise böyle bir oyuncu için oldukça makul : 10 Milyon €. Şimdilik gelen haberler Corvino'nun Lizbon'a bu teklifi ilettiği ve Lizbon'un değerlendirmek için kısa bir süre istediği. FM diliyle konuşmak gerekirse "stall offer" demişler teklif gelince..

Basit bir söylenti veya tamamen gerçek orasını bilemem, tek bildiğim transfer dönemi bitene kadar her gün daha başka bir heyecanla Fiorentina haberlerini takip edeceğim..

7 yorum:

Can dedi ki...

Veloso sezon başında bahsettiğin, istediğin tipte bir adam tam olarak. Kuzmanovic'in gidişinin anlamsızlığını konuşurken, ondan daha iyisinin gelebilecek olması heyecan verici tabi.

Mutu'yu ne yapacağız ama?

firat selcuk dedi ki...

veloso gelsin de mutu'ya az cok tahammul ederim..

sawero dedi ki...

ya veloso iyi güzel de premier lig topçusu sanki daha çok, bu sene lizbon'da da ahım şahım top oynamıyor, 10 milyona biterse bu iş o zaman fm deyimiyle coup olur bargain buy olur bu transfer, ha ama serie a nın yükünü kaldırabilir mi, bence hayır,çünkü serie a için fazla inceci.

firat selcuk dedi ki...

seyi dusunmek lazım, zanetti ve donadel'e gore ne denli faydalı olacagı.. eldekileri dusununce montolivo'ya cok cok daha iyi bir partner olur her sartta.. beni sevindiren de o zaten ama bu is olmayacakmıs gibi geliyor bana..

sawero dedi ki...

donadel le zaten kıyas bile götürmez, zanetti yi ise her zaman çok beğendim ben çok underrated topçu, ama tabi yaş falan kemale erdi artık, ya veloso zaten mükemmel adam montolivo ile de gerçekten baya iyi olabilirler,kuzmanovicten fazla iş yapar bana göre de, ama arkalarına daha sert bir adam lazım o yok elde,misal melo satılmasaydı bu 3 ünün oluşturduğu ortasahayı düşünsene, yani umarım olur transfer,ama oyuncu için premier lig daha iyi olur, fellaini falan oynuyor orda david moyes de prem. ligin en iyisi diyor onun için.. düşün yani veloso neler yapar orda..neyse önce bi gelsin de en kötü 2 sene oynatıp satarlar 2 katına

hagibaba dedi ki...

kuzmanovic falan adı hatırlanmaz ayrıca veloso da kendini daha iyi geiştirebileceği bir yere gelir.
daha zorlu rakipler ve sert oyun tam onluk aslında
melo ve kuzmanovic ten sonra fiorentina nın sertliğini de arttırır hemde iyi pas yapıyor olması çok ekstra

~kaghan~ dedi ki...

ah be abi şu adam eskaza galatasarayıma gelse var ya şöle başına bi kaya filan çarpsada uykusundan uyanınca ben istanbula gidiyorum ulean dese...tadından yenmez...

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO