31.01.2010

Cagliari 2-2 Fiorentina

Transferin son 2 gününde coşan takım sahadan da 3 puan çıkarıp moralleri iyice zirveye taşıma şansını yine tepti her zaman olduğu gibi. 1-0 öne geçtik Marchionni ile ve o ana kadar da vasat sayılacak bir oyun vardı sahada. İlk yarı böyle bitse yeterli olurdu ama 36'da gelen gol pek güzel sarstı bizi. Sonra üstünlüğü rakibe verdik öyle bitti devre.

İkinci devre ben yayını tekrar açana kadar 2-1 olmuştu bile, o şokla ikinci yarıya başladık ama güzel haber hakemden geldi kırmızı kart sayesinde. 10 kişi kalan rakibe iyice yüklenip gol bulmaya çalıştık ki bir süredir sakatlığı yüzünden adını anamadığımız Jovetic imdada yetişti. Golünü atıp 2-2 yaptı ve puanı da getirmiş oldu. Zaten kırmızı karttan sonra oyun tek kaleye döndü ancak rakip kaleciye büyük bir alkış yollamak lazım. Öyle pek hayati pozisyonlar pek olmasa da gelen topların hepsini bir şekilde kurtarınca geriden gelip 1 puan almaya sevinir olduk. 2-2'den sonra etkili olamayıp aciz bir oyun göstersek yazacaklarım çok ağır olurdu ancak son dönemde yaşanan kayıpların aksine takım bu kez kazanmayı istedi, oyunculara-hocaya yüklenmek terbiyesizlikten ileri gitmez şu maçtan sonra.

Son bir haberle bitirelim, 15 Milyon € civarı satın alma opsiyonu ile Keirrison 2 yıllığına Fiorentina'ya kiralanmak üzere.. Mutu'dan sonra Keirrison'un nasıl bir etki yapacağını anlatmama gerek var mı bilemiyorum.. İkisinin adını aynı cümlede anmak bile saçma aslında..

2 yorum:

pink dedi ki...

Cagliari deplasmanından alınan bir puan iyidir aslında.Çok da enseyi karartmamak lazım.Bence Fiorentina az izlediğim maçlarında oyunuyla olmasa da transferlere yapılan yatırımlarla iyi yolda.Kadrosu mükemmel olmasına rağmen ligde iyi değiller.Seneye Montolivo'nun yanına yapılacak bir orta saha transferiyle hem Zanetti-Donadel ikilisi sonsuza dek yedeğe çekilir,hem de Montolivo daha çok şut çeker=))).Veloso vardı bir ara gündemde ne oldu ona?Son dakika sürprizi Cassano yerine o olsa süper olurdu.Melo balonundan çok daha iyi olacağı kesin!!!

firat selcuk dedi ki...

veloso devre arası degil sezon sonu transfer olmak istedigini soyleyince noktalandı o olay simdilik..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO