22.01.2010

Çocuğumu Keserim !

Harry Kewell ile Sözleşme Dondurma, Sözleşme Uzatmama, Sözleşme İptal Etme gibi kelimeler aynı cümle içinde kullanılırsa çocuğumu keserim sayın Galatasaray yetkilileri.

7 yorum:

firat selcuk dedi ki...

su konuyla ilgili hayatımda gordugum en nefis fotograf sanırım bu..

Atilla Çelik dedi ki...

Kewell sevgisi öyle bir şey sadece çocuk değil, ana babamızı bile kesebilecek bir ruh yapısındayız. Ona kalkan eli kırmayı geçtim, yanından esecek rüzgardan bile sakınıyoruz onu. Yönetim umarım böyle bir hata yapmaz. Sonuç itibariyle benim Galatasaray ile yekpare düşündüğüm trio belli:

1) Arda Turan
2) Harry Kewell
3) Milan Baros

Bu üç isme milim yamuk yapılsa hesabı sorulmalı.

moist dedi ki...

Yamuğun alasını yaptı bizim kırıkçı çıkıkçı sağlık ekibimiz zaten. Acilen kurtulmamız lazım bunları iyileşmeden antrenmana yollayan "doktor"lardan. Kewell'ın da Baros'un da aynı sebepten uzadı sakatlıkları.

Ayrıca bu fotoğraftaki hayvan nedir yahu? Acayip tatlı bi' şeymiş :) Fok desem değil? Fok mu yoksa? :)

ali nail dedi ki...

La yirim ben onu ne tatlı şeymiş:)

Şaka maka bence futbolcularımızı o kurulun elinden kurtarmamız gerekiyor bence. Aramızdsa bölüşelim futbolcuları, tüm masraflarını(tedavi,kontrol vs) biz karşılayalım.:)

En olmadı kutsal at kuyruğumuz bi sağlık kurulu transfer etsin canım
yaptırsın 3-5 yıl vadeyle ohhh...

van auger dedi ki...

resim seçimi gerçekten müthiş. çok vurucu olmuş. bu arada hayvan su samuru. kewell da kalsın, ülkenin böyle karakterli starlara ihtiyacı var.

Sakuragi dedi ki...

franchi ...çocuğu kesme zamanın geldi...kewell'ın doktoru nisan ortasına kadar yok diye rapor vermiş..sözleşme uzatmak içinde 2.5 milyon euro istiyor yıllık...o parayı vermez yönetim...sanırım ingiltereye gitmek istiyor eşinden dolayı oda..

design dedi ki...

Menajeri gibi konuşuyorsunuz.Nerden biliyorsun yıllık 2.5 milyon euro istediğini ? Yalama basından duyduysan kesin yalandır.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO