29.01.2010

Dos Santoslar

8 yorum:

S.Dyrn dedi ki...

ilk resimde en soldaki gio dimi?

firat selcuk dedi ki...

evet ta kendisi :)

S.Dyrn dedi ki...

üstündeki sweatshirt güzelmiş alttan 2 ve 3. resimdeki. Store da da göremedm gözüm kaldı ya.

Sakuragi dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
firat selcuk dedi ki...

@sakuragi,
oncelikle postu atan ben degilim, "os" attı postu.. ona dikkat edelim, "daha dun sallıyordun eheh bugun ne degisti" denecek durum yok yani ortada..

diger seylere gelince sadece tek soru soracagım : nereden biliyorsun bunları ?

sevilla'nın sportif direktoru ile arkadas mısın ? onların 3 yıllık tekliflerinin oldugunu sakın milliyet gazetesinden ogrenmis olma ?

ya da bizim 1.5 milyon euro'dan bir kurus yukarı cıkmadıgımızı nereden biliyorsun ?

basında cıkan hayal mahsulu haberlere %100 oranında inanıp da bu tip yorumlar yapmayın lutfen..

Sakuragi dedi ki...

@
franchi

"daha dun sallıyordun eheh bugun ne degisti" gibi değil zaten okursanız.."dün sallıyodun adama hocam "işin esprisir bugünde resimlerini eklemişsin güzel olmuş anlamına gelir...kalkıp adamla dalga geçmeye yazmadım onu ki yazmam zaten o tarz şeylere karşıyım.

nerden biliyosun bunları , sportif direktörle arkadaşmısın ? onların 3 yıllık tekliflerinin oldugunu sakın milliyet gazetesinden ogrenmis olma ?

Burdaki sözlerin biraz sert çıkış olamamış mı..ben sadece böyle bir durum varmış dedim..

Bunlar ispanyol basınında da çıktı..ayrıca bazı spor yazarlarıda tv'de böyle bir teklif olduğunu söyledi..(sevilla'nın o mevkide sıkıntısı zaten mevcut sene başından beri)ki ben kalkıp fotomaç messi yazı beyler..messi geliyomuş diyen kişilerden değilim...milliyet , hürriyet ,sabah vs gazetelerin yazdıklarına inanmayacak kadar genel kültürede sahibim :)

bizim teklife gelince dikkatli okursan sanırım böyle bir teklif olacak dedim..benim kendi fikrimdir ki takribende buna yakın bir teklif yapılır.

32 yaşına girecek , seneye kaç maç oynayacağı şüpheli , sürekliliğini engelleyen bir hastalığı olduğu bilinen, sırf taraftar baskısından tutulacak olan bir oyuncuya.. 2.5 milyon euro verilmeli diorsanız da sizin fikrinizdir onada saygı duyarım..

ben kendi fikirlerimi yazdım sadece..hani böyla yanlış anlaşılacağını bilsem yazmazdım zaten..kusura bakma

firat selcuk dedi ki...

@sakuragi,
benim isyanım herkesin fiyatlar konusunda bir seyler soyleyip durması..

biri cıkıp kewell 3 milyon euro istiyor verilmez defolsun gitsin modunda konusuyor, biri geliyor 5 milyon euro istemis diye abartıyor.. otekisi cıkıyor biz 1 milyon vermisiz adama ya durursun ya gidersin diye rest cekmisiz diyor..

onune gelen kendi senaryosunu gercekmis gibi yutturmaya calısıyor..

kewell kendi agzıyla cıkıp "ben kalmak istiyorum ama kalıp kalmayacagım benim dısımda gelisecek olaylara baglı" diyorsa ben oyuncuya degil yonetime bakarım suc ararken..

Adsız dedi ki...

"32 yaşına girecek , seneye kaç maç oynayacağı şüpheli , sürekliliğini engelleyen bir hastalığı olduğu bilinen, sırf taraftar baskısından tutulacak olan bir oyuncuya.. 2.5 milyon euro verilmeli diorsanız da sizin fikrinizdir onada saygı duyarım.."

Bu görüşe noktası virgülüne kadar katılıyorum. Linderoth 'tan bu kadar ağzı yanmış bir takımın aynı riski tekrar alması son derece amatörce olur.

Kewell zaten 2. yarı birçok maçta olmayacak, devrearası o gönderilmeliydi, Nonda 'da oynatılmasa bile bu kadar sıkışık fikstürde en azından sezon sonuna kadar yedek forvet olarak kalmalıydı. Jo sakatlanmayacak diye bir kural yok sanırım.

Kewell konusunda taraftar baskısına gelince, taraftar zaten kulübüne ve futbolculara sevgiyle bağlı olan insandır ve amatörce düşünmesi normaldir, fakat futbolcular olaya nasıl profesyonelce bakıyorlarsa yönetimler de bu şekilde bakmak ve kararlarını kulübün menfaatleri doğrultusunda vermek zorundalar, aksi büyük hata olur.

Benim esas düşündüren, Kewell giderse Galatasaray taraftarlığımı askıya alırım diyen insanların taraftarlıktan ne anladığı. Kendisine taraftar diyen biri bence kulübünün menfaatlerini de düşünen biridir. O zaman bu ergen genç hezeyanları niye ben bunu anlamıyorum.

Saygılarımla,

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO