5.01.2010

Efes Pilsen - Olympiakos Maç Bileti Kazananlar

Yarışmamız sonuçlanmış durumdadır. İki sorumuza da doğru cevap veren arkadaşları kutlarım. İlk kazanan beşliyi açıklamıştık, şimdi de ikinci beşli grubu ekliyorum.

İlk Sorunun Kazananları:
Theplaymaker
Can

İzzet Kilic

İzmir

bigbeckenbauer

İkinci Sorunun Kazananları:
burak
tkzdmr

oumar

murarty

emre kumaşoğlu


Kazanan arkadaşların herhangi bir sorunla karşılaşmamak için bana mail aracılığıyla kendilerinin ve yanında götürücekleri +1 kişilerin ismini Çarşamba günü 14:00'a kadar belirtmeleri gerekiyor. osyayinda@gmail.com adresine yollayabilirsiniz.

Bizi kaale alıp cevap yollayanlardan bu maça kesin olarak gitmek isteyenler varsa onlarda benimle iletişime geçsin. Belki bu kazananlardan gitmek istemeyen olabilir. Boşa gitmesin biletlerimiz. Sonuçta ne kadar çok destekçi olursa o kadar iyi olur.

Ayrıca bir arkadaşımızdan bahsetmeden geçemeyeceğim. Kendisi yorum olarak biletlerin salonu doldurmak için promosyon amaçlı olduğunu belirtmiş. Böyle isabetli saptamaları yapan okuyucuların hastasıyız.

4 yorum:

Can dedi ki...

Sevgili Os,
O yaptığım isabetli saptamanın nedeni dün Fırat ile yaptığımız msn konuşmasıdır. Yine de yaptığım saptamadan dolayı herkes bana gülebilir. Teşekkür ederim. :)

Can dedi ki...

Maalesef işlerimi ayarlayamadım ben; yerime isteyen bir arkadaş gitsin.Sevgilisi olan biri tercih edilsin mümkünse. Bende saptama falan yapayım evde.

Izzet Kilic dedi ki...

Öncelikle geçmiş olsun.
Götüreceğim arkadaşımın ismini buradan yazsam olur mu ?
İş yerinden mailime giremiyorum.

Izzet Kılıç
Sertaç Tunca

os dedi ki...

İzzet Kılıç:
mail atmanızı istememin sebebi size geri dönüş içindi..
Dilerim buraya bakarsın maçtan önce, ben senin ve arkadaşının ismini bildiriyorum.


Maç 7 Ocak Perşembe Saat 20:15'te.
Biletleriniz salonun 4 No'lu kapısından alacaksınız. Saat 19:30 - 19:50 arasında "Fahri" sizi kapının önünde bekliyor olacak.
Herhangi bir sorun probleme önlem olması için Fahri'nin telefon numarası : 0533 302 36 78

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO