28.01.2010

En Zayıf Halka - Nonda #20

Yüreğimizin sesini dinleyip sizlere aktarmıştık. Kewell ile kıyaslandığı zaman bir çok kişinin tercih etmediği adamı seçti Galatasaray Teknik ve İdari heyeti. Her iki taraf için hayırlı olsun artık.

Eğer giden isim Kewell olsaydı Dos Santos gelmeden açıklanmazdı. Atatürk Havaalanı "Daddy Cool" melodisiyle çınlardı öyle bir durumda.

Nonda bizi çok sevindirdi, çok saç baş yoldurdu... Hafif bi burukluk var içimizde ama ben kendi adıma Sasa İlic'in gidişine üzüldüğüm kadar üzülmedim. Doğruya doğru Galatasaray'ı seviyordu, Galatasaray camia olarak onu seviyordu ama bu şartlardaki en zayıf halkaydı kendisi.

Nonda'nın gönderilişinin bir başka sevindirici yönü ise Kewell ile sözleşme imzalanmasının çok yakın zamanda olduğudur. Eğer sözleşme uzatılmayacak olsaydı böyle bir karar alınmazdı diye düşünüyorum. KewellAslantepe'de de izleyeceğiz sanırım.

2 yorum:

sawero dedi ki...

mantıklısını yaptılar, gökmen özdemir 5 hafta diyor kewell'ın sakatlığı için bugün belli olmuş, tercih nonda olmuştur tabi doğal olarak, ben yine de kewell ile sözleşme uzatılacağını düşünmüyorum:)

Turan dedi ki...

Mantıklı olarak değil duygusal olarak yaklaştılar. Yoksa sakat olan ve dönüş tarihi belli olmayan Kewell'ın sözleşmesinin feshi daha mantıklı. Ama taraftar çok baskı yaptı ve duygusal bir tercih geldi..Nonda'nın bugün formsuz olması yarın toparlamayacağı anlamına gelmez..Kewell'ın da 5 hafta sonra döneceğine ihtimal vermiyorum.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO