22.01.2010

Galatasaray Sağlık Ekibi

Şimdilerde adını bile anmasak da 1.5 sene evvel Yemekteyiz denen programı az çok izliyorduk hepimiz, hadi en olmadı 2-3 gün neymiş ne değilmiş diye baktı çoğu kişi en azından..

Programda oluyordu ya yemeğin y'sinden anlamayıp da şov yapmak için oraya çıkmış adamlar.. Makarna yapacak mesela içine süt dökmeye kalkıyor "hehehahahaehe.. komiklik.. heheheaha.." diyerekten.. Sonra yine "ehrehrehre.. zhehe.. ehzzhee.." diye deli deli gülerekten atıyorum işte köftenin içine jelibon atıyor.. Bilmiyor ya, sallıyor rastgele ne denk gelirse diye.. Tutarsa işte 8-9 yemekten bir tanesi tutuyor..

İşte Galatasaray Sağlık Ekibi öyle bir şey.. Ne denk gelirse artık.. Adama şöyle bir bakıyorlar, 1 tane Duocid, 1 tane Minoset, 1 tane de Supradyn yazıp yolluyorlar..

1 hafta sonra "Hoca benim sakatlık geçmedi" diye gelenlere de "O zaman size önden bir tane menisküs yazalım.. Onu bitirince de ana yemek olarak stres kırığı veririz.. tatlı olarak da depresyon tavsiyemizdir.." diye tamamen tahmini bir tedavi programı uyguluyorlar..

Orduspor maçında sakatlanan Kewell'ın sakatlığını maçtan sonraki 12. günde çözen topluluğa ben daha başka bir şey demem arkadaş.. Pes! Oyun olan PES değil, bıkma efekti olan pes..

Not : Bunun bire bir aynısı sözlükte de var, kendi yazdığım bir entry o da.. Artık bilenler biliyor zaten bunu..

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Gençlerbirliği'nin ara transferde Galatasaray'dan transfer ettiği Serkan Çalık ve Alparslan Erdem, Galatasaray Kulübünün doktorları yüzünden sakatlıktan kurtulamadıklarını s öylediler.
Serkan ve Alparslan, uzun süren sakatlıklar, yanlış teşhis ve tedaviler sonucu uzun süre sahalardan uzak kaldıklarını belirttiler.
Kırmızı-siyahlı ekip ile 2.5 yıllık sözleşmeye imza atan Serkan Çalık, Galatasaray forması altında, bir Fenerbahçe maçında sakatlandığını ifade ederek, "Fenerbahçe ile yaptığımız bir Türkiye Kupası maçında sakatlandım. Galatasaray kulübü doktorları basit bir menisküs yırtığı olduğu teşhisini koyarak beni ameliyat ettiler. Ancak ameliyat sonrası sakatlığım uzun sürdü ve bir türlü iyileşemedim. Bunun üzerine Almanya'ya gittim ve tedavimi orada yaptırdım. Oradaki doktorlar problemin kıkırdağımda olduğunu belirlediler ve ben ikinci kez ameliyat oldum. Ameliyat sonrası tedavim 8-10 ay Almanya'da sürdü. Galatasaraylı doktorların tedavi edemediği sakatlığımı, Almanya'da tedavi ettirdim" diye konuştu.
Serkan Çalık, Galatasaray'da yapılan yanlış teşhis ve ameliyatın, kendisini çok uzun süre futboldan uzaklaştırdığını bildirerek, "Dönüşü mde ise büyük bir kuvvet eksikliğim oldu. Bunu telafi edebilmek 3-4 ayıma mal oldu. Ondan sonra da çok iyi çalışmama rağmen Galatasaray takımında şans bulamadım" dedi.
Gençlerbirliği'nin devre arasında kadrosuna kattığı diğer Galatasaraylı futbolcu Alparslan Erdem de sarı-kırmızılı kulüp doktorlarının, sakatlığının nedenini bir türlü bulamamalarından şikayet ederek, şöyle konuştu:
"Galatasaray'da yaklaşık 4-5 ay sakatlık dönemim oldu. Ancak kulüp doktorları bu sakatlığımın nedenini bir türlü bulamadılar. Bu süre içerisinde maçlara, şiddetli ağrılarım nedeniyle iğne ve ilaçla çıkmak zorunda kaldım. Futbolcularda sıkça rastlanan stres kırığını, Galatasaray gibi büyük bir kulübün doktorlarının nasıl tespit edemediğini bir türlü aklım almıyor. Galatasaray' ın doktorlarının yanlış teşhis ve tedavileri, neredeyse futbol hayatımın bitmesine neden olacaktı."
Sakatlığına doğru teşhisi Gençlerbirliği Kulübü Sağ lık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Emin Ergen'in koyduğunu söyleyen Alparslan, "Emin hocamı tanımamış olsam ve Gençlerbirliği'ne transferim gündeme gelmemiş olsa, yani bu teşhis ve tedavide 1-2 hafta geç kalsam futbol hayatım bitebilirdi" dedi.

Yorumsuz, çok sinirliyim....

Adsız dedi ki...

yeter ulan yeter artık.. ben bu sağlık ekibine ne diyeyim.. aziz'in adamı mı bunlar..(bu kısım şakaydı ciddiye alan fenerliler kızabilir) bu kadar sakatlık da sakarlık da fazla geliyor.. bilmiyorsan işi istifa et ulan.. 2 senedir takımın ağzına sıçtınız.. size edilen küfür derbilerde rakip takıma edilen fazla..

AbSurDMaN dedi ki...

Bu nasıl bir ekiptir arkadaş bari gururlu olun da beceremiyoruz diye bırakın. Lanet olsun transfer yaptığımıza sevinemiyoruz.

Kaan Eren dedi ki...

Vallahi bir kaçırma operasyonu ile Fenerbahçe'nin sağlık ekibini alabilirsiniz, 1 ay yok denen Emre'yi 2 haftada döndüren, Alex'in bir maç bile kaçırmamasını sağlayan, Carlos'u öpücük ile tedavi eden Doktor Karanlık ve ekibi bu sezon Fener'in en büyük transferi...

Floyd dedi ki...

hocam bir de bişey daha ekleyeyim, tahmin ediyorum pek fazla kişi bilmiyor fakat galatasaray bünyesinde bir adam var, Les Gelis. Bu avustralyalı adam harry kewell'ın tam zamanlı doktoru ve fizyoterapisti, 24 saat kewell'la beraberdirler ve aynı odada kalırlar tesislerde. kewell'ın özel medikal problemleri nedeniyle (karaciğer vs.) takımla daha anlaşmadan öne sürdüğü bir konuydu les gelis'i yanında istemesi. bu son sakatlıkta muhakkak sağlık kurulunun etkisi vardır fakat bu les gelis'e de sormak lazım hocam sen ne işe yararsın, bu adam sana niye ekmek veriyor diye.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO