31.01.2010

Haris Seferovic & Antonio Cassano

Fotoğrafta İsviçre U17 Milli Takımı'nda Japonya'ya attığı golü kutlarken görüyoruz Fiorentina'nın yeni genç yıldız adayını. Haris Seferovic'i Grasshoppers'ta izlemeye hazırlanıyordu İsviçreliler ancak o artık Serie A'da Fiorentina forması giyecek. 1992 doğumlu bu 17'lik yıldız adayı hakkında herhangi bir bilgim yok hakkında övgü dolu bir kaç yazı bulmuş olsam da. Kendisi 1 Şubat Pazartesi sabahı sağlık kontrolünden geçip resmi sözleşmeye imza atacak.

Kendisinin adını daha önceden duyan, nasıl bir futbolcu olduğunu, tarzını/oyununu bilen varsa buradan yorum bekliyorum. Tek bilgim Wikipedia kaynaklı ve orada yazanlar şöyle : Şubat 1992 doğumlu, 1.85 boyunda ki daha bir kaç cm uzayacaktır, santrfor olarak görev yapıyor, Bosna asıllı bir İsviçreli.. Devamını bilen ve oyuncu konusunda beni ve diğer okuyucuları aydınlatacak bir okuyucu çıkar umarım..

Bir de malum şu Mutu olayı var, böyle genç isimlerin yanında bir de ciddi bir golcü lazım sezon içerisinde kullanılabilecek. Son anda şart olan bu transfer için en güçlü aday Antonio Cassano. Kulübüyle anlaştı Fiorentina, tek problem Real Madrid'in kendisinin satışından alacağı 5 Milyon € civarındaki pay. Bunu iptal etmenin veya bir şekilde azaltmanın yolunu bulmaya çalışıyorlarmış akşam saatlerinde. Madrid'den beklenen cevap ve transfer için gerekli belgelerin gün içerisinde(pazar) İtalya'da olması bekleniyor. Muhtemelen pazartesi günü Seferovic ile birlikte imzayı atacaktır hesapta olmayan bir aksilik çıkmazsa..

6 yorum:

Erdem Karakuş dedi ki...

Birkaç ay önce Mısır'da bir gençler turnuvası olmuştu, U-17 seviyesindeydi sanırım. Bizim milli takım da vardı hani, Berkin, Muhammet Demir falan oynuyordu. Bu oyuncu orada baya bir dikkat çekmişti diye hatırlıyorum. Flying Dutchman'de turnuvayla ilgili yazılar vardı, bu oyuncunun adı da orada geçiyordu. Ordan bir bak istersen.

firat selcuk dedi ki...

tesekkur ederim, ozet gecilmis turnuva'daki performansı, gayet umutla bakıyorum.. babacar, seferovic, carraro.. gorunuse gore inanılmaz forvetler/hucumcular var takımda ve hepsi de 17 yasında..

Batistuta35 dedi ki...

Cassano yakışır fioya.

Çağrı dedi ki...

Cassano sanırım gelmeyecek.Eğer haberler doğruysa,Sampdoria'da kalmayı tercih etmiş...
Bir diğer dedikoduya göre, Keirrison'u istiyoruz.Gilardino ile birlikte 2 yırtıcı santrafor fena olmaz bence.

CaRtMaNtR dedi ki...

boubacar ve seferovic ile gelecekte forvet hattı sorunu olmaz gibi fiorentina'nın hatta jovetic ve ljalic ile baya değişik baya balkanlar kokan bir kadrosu olacaktır gelecekte :)

Adem dedi ki...

Blogda kendisiyle ilgili bir kaç yazı yazmıştım. İtalya ligine göre bir futbolcu. Biraz ağır. Tek eksiği bu. Sert şutlar, -yoksa bazuka mı demeliyim- sağlam oyun zekası, güçlü fizik...

Adem

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO