22.01.2010

Harry!

Sakatlığının tedavisi için "Uzun bir süreç" demeye başladılar. Sezonu kapattın demeye dilleri varmıyor belki de.. Uzamasın be Harry, sen 1 ay sonra koşar gelirsin Daddy Cool söyletmeye, sezonun kalan 5 ayını yas tutarak geçirtme bize.. Çabuk dön Harry, imzanı da atıp ben buradayım diye bağır herkese! Senin sakatlığının ne olduğunu maçtan 10 gün sonra anlayabilen o sağlık ekibine inat dönüp Sami Yen'i Daddy Cool diye inlet!

İnceden de Giovani Dos Santos gibi gereksiz bir transfer için beklenmedik bir yerden vuracaklar bizi diye çok korkuyorum. Diyecekler ki "Kewell'ın sözleşmesi 6 aylığına donduruldu sezonu kapattığı için, yerine de Gio'yu aldık zaten bakın".. Sonra ne mi olacak ? 6 ay bitecek, Harry Premier Lig'e doğru kanatlanıp uçacak.. Korkuyorum lan!

5 yorum:

Serapbenbuyrun dedi ki...

Korkarken yalnız değilsin..

sebofanmemo dedi ki...

uykularımız kaçar geceleri , korkutmayın lan bizi .HK gittikten sonra isterse Robinho gelsin banane , inşallah yönetim yüz yılın en malca hareketini yapmaz. Yemişim Giosunu Santosunu , tribündede olsa HK dursun.

mre dedi ki...

yazabildiğim her yere yazıyorum dos santos'a hayır diye. ama kim dinler bizi o da ayrı tabi. ingiltere'de hazırda bir sağlık ekibi varsa Haldun Bey'den ricamız onları alıp getirmesi. transfer falan istemiyorum artık. illa da alınacaksa linderoth'un sağlıklısı bir adam alınsın.

os dedi ki...

ÇOCUĞUMU KESERİM !

erenbatum dedi ki...

üstad sen böyle aşırı korktun mu başına geliyor (bkz. felipe melo transferi) o yüzden bence korkularınla yüzleş ve bu kadar üstüne gitme yoksa bizim de kewel ı izleyememize sebep olacaksın selamlar...

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO