19.01.2010

Koşun Maç Var!

Bu sezon Serie A'yı gecikmeli de olsa alan NTV pek Fiorentina maçı yayınlamamıştı. Napoli, Sampdoria, Lazio gibi takımların maçları bile yayına layık görülürken Fiorentina'nın önemli maçları bile yayınlanmamıştı. Mesela Fiorentina-Roma maçı canlı yayınlanmayıp gece 01.00 sularında banttan yayınlanmıştı. Tamam 2 haftada bir gibi sık şekilde yayınlansın diyen yok ama Napoli-Sampdoria yayınlanırken, Fiorentina-Parma, Fiorentina-Napoli gibi seyir zevki yüksek maçlar yayınlanmıyorsa isyan etmekte haklı olayım bırakın da.. İnternetten bir şekilde ulaşıp takip ediyoruz ama insanın Güntekin Onay veya Murat Kosova'nın ağzından kendi takımının maçını izlemek istemesi anlaşılır bir durum olsun..

Neyse, gelelim başlıktaki heyecana.. İtalya Ligi ile birlikte İtalya Kupası'nın da resmi yayıncısı olan NTV güzel bir haber verdi, çarşamba günü İtalya Kupası'ndaki tek maç olan Fiorentina-Lazio maçı canlı yayınla NTV Spor'da olacak. Benim gibi Fiorentina'ya gönül verenlere ve bu takıma az veya çok bir şekilde sempati duyanlara henüz haberleri yoksa bu güzel haberi vermiş olayım.. Saat 22.00'da gözler NTV Spor ekranında olacak..

Yarın yani "20 Ocak 2010 Çarşamba" günü benim için zaten keyifli bir gün olacaktı, bu maçın canlı yayın haberi ile sevincim ikiye katlandı.. Gündüz 17.30'da İzmir Halkapınar Spor Salonu'nda Bornova Bld.-Galatasaray Cafe Crown maçını izleyeceğim. Aslanlar gibi savaşan takımı ve o takımın yıldızları olan Simas Jasaitis ve Radoslav Rancik'i canlı canlı izleyeceğim yani. Üzerinde de saat 22.00'de NTV Spor'dan canlı yayınla Fiorentina-Lazio maçı, İtalya Kupası çeyrek finali.. Daha ne isteyeyim ben bir çarşamba gününden, üstelik sınav da yokken ?

1 yorum:

Adsız dedi ki...

izlemeye değer

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO