12.01.2010

Not Defteri #34

  • 110'un albümünü aldım, 6. gündeyiz hala yollayamadı bendeistiyorum.com. Yani yolladı kargoda diyor da elime geçen bir şey yok daha. Zaten 4 gün boyunca siparişi "paketleniyor" diye tuttular, nasıl bir paketlemekse artık.. En son mail atacaktım "o kadar paketlemeye gerek yok, zarfa koyun yollayın" diye..
  • Ayrıca hala haberi olmayan varsa dealextreme.com'u şiddetle öneriyorum, aklınıza hayalinize gelebilecek her türlü ürün uzakdoğudan bedava kargolanarak geliyor. 1 dolarlık ürün aldınız diyelim, başka bir ücret ödemeden kapınıza kadar geliyor ürün. Bir liste yaptım kendime tatilde eve yani Marmaris'e dönmeden evvel sipariş vereceğim. 3 haftaya yakın sürüyor oradan buraya gelmesi, bu da demek ki haftaya sipariş versem, 29'unda Marmaris'e döndükten sonra 10-12 gün daha beklerim en çok. İyi iyi, alayım buradan saçma saçma USB bağlantılı icatları ve günlük hayatta işime yarayacak üç beş ufak şeyi. Bu siteyi 15-20 dakika inceleyin, bağımlısı olursunuz, çok hoşuma gitti benim önüme gelene duyuruyorum 1 haftadır..
  • Bu gece transfer var gibi geliyor bana, öyle hissediyorum. Şimdi bunu dedim diye duyum mu aldı bir şey mi biliyor demeyin, tamamen sallıyorum atıyorum kafadan. Sonra küfür etmeyin bana neden bir şey çıkmadı diye.
  • Ayrıca insan rüya görmesin artık be..Ya da illa görecekse görebileceği kişiyi/şeyi de seçsin.. Hiç olmadı görmek istemediği kişileri seçebilsin.. Çok güzel rüya görüyorsun için kıpır kıpır oluyor mutluluktan uçar hale geliyorsun bir uyanıyorsun kimse yok, o ne lan öyle.. Görmeyeyim arkadaş, seçeyim kimi görmeyeceğimi..
  • Oyun falan demişken de, NHL 08'i buldum, başlıyorum finaller bitince..
  • Bir de kullananlardan bilgi istiyorum : Buff alasım var, alayım mı yoksa abartıldığı kadar kullanışlı bir ürün değil mi ? Özellikle de 1 ay sonra 3. senesini dolduracak uzun kıvırcık saçlarımı zaptetmede önemli bir görevi olacağını düşünüyorum. Bir de Loco Active var Buff'un Türk yapımı olan, onun farkı var mıdır aynısı mıdır ?
  • Akşam rakı içtim yanında el yapımı yani tamamen doğal acısı bol şalgam suyu ile.. Hazır satılan şalgam sularını sevmem ama böylesini bulunca ıskalamamak lazım, rakıyı masaya açmak gerek. Bilenler biliyordur daha da detaya girip ağız sulandırmayayım :) 
  • Rakı demişken, asla ilk tercihim olmaz ama böyle özel durumlarda ilk tercihe yükseliyor geçici olarak, normalde 4. veya 5. sıradadır benim için. Şu an gidelim içki alalım deseler ilk tercihim rom olur rom dendiği zaman da Bacardi olur haliyle..

8 yorum:

Emir dedi ki...

Romun hası Havana Club bence, tavsiye ederim. :)

Baris dedi ki...

Benim aklıma takıldı.
Şu siteyi verdin, bir iphone fiyatlarına bakayım dedim. http://dealextreme.com/details.dx/sku.31855 çıktı karşıma.
Biliyorsunuz kullanamıyoruz ülkemizde Turkcell ya da Vodafone'dan almadığımızda iphoneları..
Turkcell'e baktım büyük paketi 4binküsüre geliyor 18 ayı.
Ben alırsam bu siteden kilidini kırdırabilir miyiz ki ? Yada iphone özelliklerine sahip başka bir model biliyorsanız söyleyebilirseniz mutlu bahtiyar olacağım. Heves ettim alacam :)

Can dedi ki...

Kafama taş yememişim bu sefer iyi :)

Ben deal extreme den ninja yıldızı almıştım.Niye diye sorulmasın, aldım işte.

@Baris

Yalnız iphone lar ile ilgili pek iyi şeyler duymadım. Ekşi Sözlük'te de ufak çaplı bahsedilmiş; biraz forum araştırmanı öneririm.

Adsız dedi ki...

@baris
o iphone değil yalnız ifhone baya bi çakma

brk dedi ki...

buff süperdir ya kesinlikle işe yarar band olarak,i ayrıca boyunluk olarakta işe yarar...

komutan dedi ki...

buff'a veren kızlar tanıyorum.

ako dedi ki...

bu dealextreme güvenilir site mi? müthiş ıvır zıvır şeyler var. usbden cola kutusu soğutan alet favorim

firat selcuk dedi ki...

@ako,
ben eksi sozluk'u referans aldım, urun teslimatı bazen 3 haftadan fazlaya sarkıyor onun dısında sorun yasayan olmamıs hic.. ben de ilk alısverisimi onumuzdeki ay yapacagım icin kisisel olarak garanti veremiyorum..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO