12.01.2009

Aliağa 68-78 Galatasaray
Arkas 3-0 Galatasaray

Altay maçından sonra tesadüf mü yoksa klasik ağızdan gidecen olursak "fikstürün azizliği" mi denir ne denirse Galatasaray'ın 3 takımı da İzmir'deydi haftasonu.

Altay maçında büyük bölümü geride oynasak da kazanmıştık, o şekilde gelen galibiyet çok daha keyifli olmuştu üstelik. Ertesi gün de öğlen okula gittiğimde Aliağa Petkim - Galatasaray Cafe Crown maçı var dediler. Saat 3'te Aliağa'ya hareket edilecekti, 2'de okuldan çıkıp gidip otobüse yetişebilirdim ama istemedim, yol gözümde büyüdü 1.5 saat olmasına rağmen. Zaten daha sonra öğrendik ki biber gazı sıkılmış salonda. Gitmediğime sevindim yani bir bakıma..

Cumartesi günü boş geçildikten sonra pazar günü de Arkasspor - Galatasaray maçı vardı. Arkas namağlup lider olduğu için maçın 3-0 bitmesi muhtemeldi ama Galatasaray oradaydı sonuçta, gitmemek olmazdı. Voleybolu hiç sevmediğim için maç güzel miydi değil miydi bilemiyorum ama keyif aldığıma eminim.

Bir daha böyle üst üste Galatasaray maçları ne zaman İzmir'e denk gelir bilmiyorum ama bu sezon baskette Bornova Belediyespor 1. lige çıkma yolunda sağlam adımlarla ilerliyor, umarım başarılı olurlar.. Bir de futbolda Altay ve Karşıyaka aynı anda Süper Lig'e yükselse ne güzel olurdu.. Öğrencilik hayatım boyunca İzmir'de Süper Lig'i sadece büyüklerin aldığı saha kapatma cezalarında izlemek istemiyorum artık..

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO