6.01.2009

Not Defteri #7

- Kendimle İlgili diye başlık atıp alakasız şeyler yazdığımdan bu şeyin adını değiştirdim Not Defteri dedim. Hani sonra çıkıp demeyin "ne ara bundan 7 tane yazdın niye görmedik biz" diye.

- Bu hafta dersler sonmuş. 10 günlük final tatili, sonra 2 hafta sınav.. Okula şubat sonu gidilir sanırım bir daha. Bu sezon tatile iyi doyduk, ikinci dönem veya seneye acısı pis çıkacak eminim buna.

- New Orleans - Denver maçını izledim haftasonu, uzun zamandır baştan sonra izlemiyordum bir NBA maçını. İki devreden birini izleyebiliyordum sadece. Bu defa durdum izledim. İyi ki de izlemişim. 26 sayıdan geri döndü New Orleans, hatta 1 sayı öne de geçti ama Carmelo ve maç boyu vasat olan Billups galibiyeti kurtardılar. Mükemmel bir geri dönüş hikayesi daha yazılacaktı az daha. Bunda en büyük pay da git gide daha fazla hayran olduğum Chris Paul'a ait olacaktı. Geri dönüş derken de Celtics-Lakers final serisinde Celtics'in tarihi geri dönüşü gibi efsanevi olmayacaktı o başka..

- Şu an cafedeyim ve Tarkan'dan Hepsi Senin Mi ? çalıyor. 12-13 sene önceye gittim bir anda. Vay be...

- Nike'ın Training serisinde mor kapşonlu sweat var bir tane. Çok güzel bir mor olacak da kaçıracağım ? Mümkün mü ? Elbette değil.. Kaçmadı..

- Düşündüm de bu aralar iyi para harcadım.. Tatile girerken frene basayım ki tatilde daha fazla bütçe olsun 3 hafta boyunca..

- Altay-Galatasaray, 2 gün kaldı.

- Galatasaray demişken de.. Basketbolda önce Murat Özyer'den kurtulmak, hemen sonrasında da Fenerbahçe Ülker'i yenmek.. Yılın ilk derbisini kazanmak.. Güzel güzel..

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO