16.01.2009

Yok Artık !!

Akıl almaz şeyler oluyor Floransa'da bir kaç gündür. Mutu'nun sakatlığında Pazzini oynayacak hatta Milan'a gol de atacak diye sevinirken Sampdoria'ya satıldığı haberiyle adeta yıkıldım. Belki kiralıktır dedim ama baktım ki bonservisiyle gitmiş Pazzini. Haberin şokunu atlamamıştım ki bir de Bonazzoli'nin Sampdoria'dan kiralandığını okuyunca kan beynime sıçradı.
UEFA'da favorilerden biri ol, ligde ilk 4 için en önemli rakiplerden biri-Roma- safdışı kalmış olsun, herşey iyiye giderken Pazzini'yi satıp Bonazzoli'yi al. Başka ? Mutu'nun ne zaman geri döneceği belirsizken eldeki diğer forvet Osvaldo'yu da satmak için görüşmelerde bulun. Roma veya Bologna'ya Osvaldo'yu verip de karşılığında forvet alınamayacağı da ortada, Roma belki orta sahadan bir ismi verir, Bologna'dan takasla gelecek ismin de pek faydası olur mu tartışılır..

Dünyanın en kötü transfer stratejilerinden biri dönüyor Floransa'da, aklım almıyor bu yapılanları. Bütün bir sezona dair tüm umutlarım söndü Bonazzoli ismiyle birlikte...

1 yorum:

Erk dedi ki...

Çok ilginç Transfer stratejisi. Osvaldoyu da verirlerse bunun strateji olmadığını da idda ederim.
Belki de Jovetic e güveniyorlardır.

R'dinho nezle olmuş, Fiorentina maçında yok. Frey sakat deniyor. Mutu sakat, Pazzini gitti. Tatsız olmaz umarım maç.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO