6.01.2009

Grup Vitamin

Gökhan'ı anmışken Grup Vitamin'den bahsetmemek olur mu ? Bir döneme damga vurdular, Gökhan hayatta olsa şu an aynı deli işi müziklerini yapıyor olacaklardı. Keşke çok daha fazla albüm yapmış olsalardı. Gökhan 17 Ocak 1998'de kaza geçirip öldü ama bana çok daha uzunmuş gibi geliyor bu zaman aralığı, 11 seneden çok daha fazlası geçti gitti arada.. Aşkın Gözyaşları şiirleri ve İstanbul'da şarkıları başta olmak üzere bir çoğu hala MP3 playerda ve playlistte durmakta.

Bir daha benzer şarkıları yapacak grup elbet çıkar bir gün ama Gökhan Semiz gibi hayatla dalgasını geçen, her an her şeyden gülünecek/eğlenecek şeyler çıkaran ve bunları yaparken herkesin de sevgisini kazanan başka bir adam daha çıkmayacak.. Gökhan olmadan tek albüm yaptılar, o da Gökhan içindi, Emrah ve Selçuk bir daha başka projelerde çalıştı mı takip etmedim ama Grup Vitamin'in efsaneleri olarak kaldılar benim gözümde..

Daha yapacak şeyler vardı bu adamlar için, her güzel şey gibi beklenmedik bir anda yok oldular, hem de hiç geri gelmemek üzere..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

hatırlar mısın sazlar çalınırdı çamlıcanın bahçelerinde...
benim de arabanın teybini çalmışlardı..
ve şimdi içiyorum her gece (;
her gece başka bir işkembe...
paça tuzlama kokoreç kelle
gel beni kısmen yeele (;

GK dedi ki...

Yok olmadılar.Grubun kalan üyeleri yeni albüm hazırlığında. www.vitaminciyiz.com dan her bir şeyini takip edebilirsin.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO