12.01.2009

Altay 1-2 Galatasaray

Maçı analiz etmeme gerek yok sanırım, üstünden çok zaman geçti çünkü. Aklıma takılanlardan bahsetmem en mantıklısı olacak.

- Milan Baros'u aynı stadda bu defa Galatasaray forması ile izlemek daha keyifliydi. Bir de hava maç sonuna doğru iyice soğumasa çok daha iyi olacaktı.

- Hemen şunu belirtmeliyim ki Şehmus'un golü tribünden daha iyi görünüyordu. Maç sonrası tekrarını izleyince "bu muymuş yani ?" diye baktım kaldım.

- Maç öyle güzel ve heyecanlıydı ki sıradan bir grup maçı değil de kupanın finali veya yarı finali oynanıyor gibiydi. Bu futbolla Altay'a yazık olmaz umarım. Ankaraspor'u İzmir'de yenerlerse çıkacaklar gruptan, zor değil ama yine de bekleyip görmek gerek.

- Maç öncesi Altay Ampute ile ünlülerin gösteri maçı varmış, onu kaçırdık stada 7'de girdiğimiz için.

- Maça bu kadar geç girmemin de tek sebebi var : Marmaris'ten babamın da gelmesi.. Yıllar sonra Atatürk Stadı'nda maç izlediği için heyecanlıydı. Maç öncesi bu stadda yıllar önce izlediği bir Göztepe - Galatasaray maçını anlattı, Gökmen dedi santra yapıldığı anda vurup attığı golü anlattı, vay be dedim şimdilerin aksi ihtiyarı neler yapmış.. Sonra Metin dedi.. Metin Oktay.. O an işte durdum ben de.. Metin Oktay'ı canlı canlı izleyebilmişti, tribünde Metin'in golüne sevinebilmişti..

2 yorum:

sinem dedi ki...

ben yine tribün sinemi olarak çoğu golü göremedim. hep leyla gibi etrafa bakıyorum. sadece 1 gol görüyorum, barosunkini gördüm bu sefer. sehmusunki bana süper göründü o yüzden. ayrıca ilk defa tribüne geç girdim, amputeleri ben de kaçırdım. güzel maçtı yine de. bir dahakine daha organize gs tribünü isterim ama.

firat selcuk dedi ki...

ben ortadaki o kalabalıkta duramadım.. babam yanımda olunca yalnız bırakamadık, yazdım ya zaten yıllar sonra gelmiş bu stada maç izlemeye.. sonra bana surat yapıp duracaktı günlerce.. zaten diz de sorunlu olunca orada zıplamak yemedi acıkcası..

tribun olayı ise beklemedigim kadar kotuydu gercekten, altay ile kıyaslanamazdık bile.. stadda acıgın sesini bastırdı kapalıdaki altaylılar.. ama televizyonda o üstünlük belli olmamıs sanırım, izleyenler galatasaray'ın tribunde daha iyi oldugunu soyluyordu..

bir dahaki macta dizim de sorun olsa babam degil hic gormedigim arkadaslarım da gelse tribunun orta yerine kacarım o ayrı.. organize olunamasa da insanın canı cekiyor orada olmayı.. oturmanın tek iyi yanı golleri gorebilmekti..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO