14.01.2009

Pisssssmi..

Kriz mriz dinlemeden parası olanlar kolları sıvadı "pissssmi" diyerek.. Barcelona ve Arsenal ile Arshavin ismi o kadar çok anıldı ki bu kulüplerde oynuyor olsam(!) alınırdım "benim adım bile kulüple bu kadar sık geçmiyor" diye.

Yeni hedef Inter oldu, Arshavin'i istedikleri söyleniyor. Quaresma gibi ülkesinde coşup Inter'de patlamış halihazırda bir isim varken Arshavin ile risk alırlar mı ? Alırlarsa da Arshavin İtalya'da yapar mı ? Bunlar hep iki ihtimalli sorular. Inter ve Moratti için denizdeki kum ile eşdeğer olan para sorun olmaz ama tribün bir bidona daha tahammül eder mi o şüpheli. Neyse konuyu çok dağıttım.. Yine bir transfer dönemi, yine Arshavin ismi dönüp dolaşıyor ve bu defa istediği sistemi oturtan Barcelona hayal gibi duruyor Arshavin için. Arsenal de Eduardo'nun geri dönüşüyle pek sıcak bakmayacak. Zaten bu iki kulüple ilgili söylentiler de hemen hemen yok gibi ara transferde. Haberler doğruysa da Inter ihtiyaç duysa da duymasa da gündeme gelirse finansal anlamda sorun yaşamaz.

Arshavin Euro 2008'den sonra çoğu ülkenin medyasında gündemi meşgul etti, ara transferde de adı sık geçmeye başladı. Zengin kulüpler gibi medya da Arshavin konusunda "pissssmi" diyerek giriştiler haberlere.. Elbet pirisi doğru kulübü tutturacak ama bu olana kadar da Arshavin'i bir kaç kulübe daha gönderirler..

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO