8.03.2009

Fiorentina 0-2 Palermo

Söyleyecek pek söz bulamıyorum. Roma ve Genoa'nın kazanamadığı haftada bu skorun tek anlamı rezalettir. Maçı izleyemedim yine ama 5. dakikada Jorgensen'in direkten dönen topu var, ikinci yarıda da 48 ve 56'da 8 dakikada yenen 2 gol maçı bitirdi. Herşeye rağmen 4. sıradayız ama Milan uçtu gitti farkı 5'ledi. 3. olmak çok daha kolaydı geçen sezona göre ama Cesare Prandelli açık açık Fiorentina'daki kariyeriyle oynuyor, yolun sonuna giderek yaklaşıyor. Bu şekilde giderse önümüzdeki sezon kulübede yer almasına imkansız gözüyle bakarım. Bu takımı zor durumda alıp tekrar Şampiyonlar Ligi'ne oynayan bir takım haline getirdi ama son 2-3 haftadır Avrupa ve Seri A'da amatörce hatalarla maçları birer birer kaybediyor. Bunun sonu nereye varacak çok merak ediyorum..

Önümüzdeki haftaya da 0 puanı yazmak lazım. Inter deplasmanında Prandelli'nin kendini kurtarma çabaları olacaktır ama beraberlik bile hiç hesapta olmayan ekstra bir puan olur bu sezon için.

Ayrıca yine tekrar ediyorum, ben söylemekten bıktım usandım artık ama Jovetic neden ilk 11'de oynamaz bunu mantıklı bir şekilde birisi açıklamalı çıkıp da. Arda'nın Galatasaray'da aniden yedeğe atılıp ara sıra sonradan oyuna girdiğini düşünelim, o zaman bu durum daha anlaşılır olacaktır.

2 yorum:

Erk dedi ki...

Her hafta ihtiyar heyetinde ki pasif üye gibi "Prandelli'nin bir bildiği vardır" diyordum ama yokmuş.

Bu durumları yaşatmaya hakkı yok kimsenin. Kendi evinde Palermo gibi bir takıma yenilmeye hakkın yok.

Bir şekilde 4. lüğü garantilemiş sanki. Öyle rahat, öyle deneysel oynuyor.

firat selcuk dedi ki...

ajax'tan elendikten sonra yaptıgı "daha 2-3 yıl var hedeflerin gercek olması" acıklaması zaten bu olacakların habercisiydi.. idare edelim bu sezonu, onumuzdeki sezon bakarız isimize bir sekilde diye gecistiriyor her seyi.. fiorentina bu adamla buyuk isler basarır derken adam kendi kuyusunu kazıyor goz gore gore.. su son 3 hafta yasananlar tamamen bir skandaldır.. ajax'a 2 maçta 1 gol atıp elenmek, reggina ve palermo macları.. yazık..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO