22.03.2009

Uğursuz !

Merak etmeyin uğursuz olan Ibisevic değil benim. Sezon başına üç isim üzerine yoğunlaşmıştım, Samaras, Gilardino ve Ibisevic.

Samaras'ı Larsson'un, Ibisevic'i ise Müller'in rekoruna aday göstermiştim iyice coşup. Samaras maç başı 1 gol ortalamayı tutturup bunun da üstüne çıkmaya başlamışken sakatlanıp 1.5 ay yok oldu ortadan. Rekor bir başka bahara kaldı. Aynı şekilde Ibisevic de ligin devre arasında fotoğraftaki duruma geldi. Gilardino'nun ise yeniden gol krallığı listesinde üst sıralarda olacağını iddia ediyordum ki uğursuz gelmediğim tek isim o oldu. Gerçi Prandelli sağolsun İlk yarı makine düzeninde işleyen takımı ikinci yarıda tamamen dağıttı, deneysel işlerle Gilardino'nun performansını da baltaladı ama 15 golü ligin 4'te 3'üne gelmeden atmak da başarı.

Büyük umutlar beslediğim iki genç isim sakatlık yüzünden bu sezonun bir kısmını boş geçirdiler. Ibisevic'in nasıl geri döneceği muamma ama Samaras geri döndükten sonra hem devamlılığını yitirdi hem de gol konusunda zorlanmaya başladı. M. City'deki ölü maceradan sonra kendini iyi bulmuştu ama sezonun ilk yarısının ortası başladığı noktaya döndürdü Samaras'ı.

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO