26.03.2009

26. Hafta & Lig TV

Mehmet Demirkol 26. hafta maçları için güzel bir öneri sunmuştu. Canlı yayın için 4 maç saçmalığını aşıp sayı 5'e çıktığından duruma göre bu sayının 6 olmasında da sakınca olmamalı diye düşünmüştü ve Ankaragücü-Kocaelispor maçının da canlı yayına dahil edilmesini istemişti. Şahsen tuttuğum takımın 1-0 olsun bizim olsun diye maçın üstüne yatmaya oynayıp Kewell yerine Mehmet Güven'le gol aramasını izleyeceğime Ankaragücü ve Kocaelispor'un birbirleri adına final kadar önemli bir maça çıkmalarını izlemeyi tercih ederim. Sözü fazla uzatmamak lazım, Lig TV o gün eğer başka bir kanaldan ikinci canlı yayını yapmayacaksa Ankaragücü-Kocaelispor maçı yayınlanmayacak. Yine 4 büyükleri ve Sivas'ı izleyeceğiz yani. Maçlara daha 10 gün var, umarım Lig TV yarım saat öne aldırır bu maçı da doğru düzgün bir mücadele izleriz. Düşmeme korkusunun 4.'lük mücadelesi yapan iki devin saçma rekabetinden daha fazla keyif vereceği çok açık.

Turkcell Süper Lig 26. Hafta Programı

4 Nisan 2009 Cumartesi
13.30 Konyaspor-Hacettepe (Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk)
13.30 Ankaraspor-Bursaspor (Yenikent)
16.15 Denizlispor-Sivasspor (Denizli Atatürk)
20.00 Beşiktaş-Kayserispor (BJK İnönü)

5 Nisan 2009 Pazar
13.30 Antalyaspor-Gençlerbirliği (Antalya Atatürk)
13.30 Ankaragücü-Kocaelispor (Ankara 19 Mayıs)
15.15 Trabzonspor-İstanbul Büyükşehir Belediyesi (Hüseyin Avni Aker)
19.00 Fenerbahçe-Eskişehirspor (FB Şükrü Saracoğlu)

6 Nisan 2009 Pazartesi
20.00 Gaziantepspor-Galatasaray (Kamil Ocak)

6 yorum:

Turgay Keskin dedi ki...

Herkesin dillendirdiği tüm maçların yayınlanması hayali daha uzun süre devam edecek gibi. Lig Tv'nin bu konuda en büyük derdi reklam gelirleri çünkü. Galatasaray maçıyla Kocaelispor maçından kazanacakları reklam gelirleri çok farklı. Onlara diğer maçlar biraz angarya gibi geliyor. O yüzden bir şekilde yol bulunmalı. Mesela başka bir kanaldan yayınlanması gibi. Yeni yapılacak ihalede umarım böyle şeyler olur..

Tunç Bozacılar dedi ki...

ALMANYA 'DAKİ GİBİ TÜM MAÇLAR (9 U DA) YAYINLANSIN KARDEŞİM . LİG ÇETİN , MÜCADELE ÜST SEVİYEDE , YETER ÇİFTE STANDART . BIRAKALIM 4 BÜYÜK GEYİĞİNİ YAŞASIN HERKESİN TUTTUĞU KENDİNE :)

firat selcuk dedi ki...

@turgay,

hatırlarsan son yayın ihalesi yapıldığında trt 4 büyük takımın maçı dışındaki bir maçı her hafta canlı yayınlayacaktı.. öyle de oldu, bir kaç hafta 13.30-14.00 maçlarından birini yayınladılar ama stada giden az sayıda seyirci de tv başında izlemeyi tercih ediyor diye kulüpler bunu istemedi..

o anlaşma gereği trt canlı yayın yaptığı gibi lig tv'nin yayınladığı maçları 48 saat dolduktan sonra banttan yayınlama hakkında sahipti.. ki o anlaşmadan kalan en güzel şey bu, kaçırdığımız maçları 3 gün sonra trt'de baştan sona izleyebiliyoruz..

Turgay Keskin dedi ki...

Lig Tv'de yayınlanan maçların tekrarından çok diğer maçlar yayınlanmalı aslında. Bir süre TRT yayınladı dediğin gibi ama vazgeçildi. Ya bu sürekli olmalı ya da tüm maçlar Lig Tv'den yayınlanmalı. Özetlerle takımları takip etmek zorunda kalıyor herkes.

Benim merak ettiğim mesela Sivasspor gelecek yıl kötü bir performans gösterse maçları yayınlanmayacak mı? Buna bir son vermeleri lazım..

firat selcuk dedi ki...

yüksek ihtimalle yayınlanmayacak maçları.. ilk 4'ü zorlayan kayseri'nin bile yayınlanmamıştı.. şampiyonluğa oynamadığı sürece yine yayınlanması zor gözüküyor..

Erk dedi ki...

Stada gitme imkanı varken tv den maç izleyen taraftarda ilginç hani.
Tamam bazı! takımların olduğu gibi 60 tl lik bilet alınıp tribünde izlemek cazip değil ama 5 tl lik bilet tribün için çok iyi.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO