15.03.2009

Not Defteri #14

  • Bir alttaki Semih Kaya postundaki ilk yorum gösterdi ki ekşi sözlük'te de yazdığımı bilmeyen okuyucular var veya ilk kez bloga gelip bu durumdan haberdar değil o yorumu yazan adsız arkadaş. Oradan başkasının yazısını alıp da kendim bulmuş gibi buraya yazdım sanmış olmalı ki hemen o entry'nin linkini yoruma eklemiş. Buradan tekrar etmiş olayım da sonra yeni yanlış anlamalar doğmasın.
  • Bu aralar yazacak çok şey geliyor aklıma ama sürekli internete gidip gelmekten sıkılıyorum. Laptop işi de ay sonuna sarkınca iş biraz karıştı. Benim de canımı sıkıyor bu bloga yazamama durumu. Buradan da duyurmuş olayım, orta halli ikinci el bir laptop bulan, duyan, gören veya elden çıkarmak isteyen varsa talibim. Evden istemiyorum çünkü sorun oluyor, bu devirde hala bilgisayarı/laoptopu sadece oyun oynamaya yarayan ve yaşamı sekteye uğratıp işlerden alıkoyacak bir alet gibi gören babaya sahibim. Sanırım kendisi sadece oturup oyun oynamayı bildiği için öyle sanıyor.. Başka mantıklı açıklamasını bulamıyorum, 2009 oldu yıl ve ben hala derdimin oyun değil iş olduğunu anlatmaya çalışıyorum. 22 değil 12 yaşında olsam tamam derim de, ayıp ama...
  • Laptop demişken, evde babamla uğraşmamak için direkt olarak ikinci kredi kartını çıkarıp kendim almak istiyorum şöyle 800-900 liralık minibooklardan. Ancak kredi kartı da ayrı sıkıntı, öğrenciye 1.000 TL limitli kart veren bir banka biliyorsanız acilen haber verin lütfen. Bu kartı çıkartıp da elime aldığım gün soluğu Vatan Bilgisayar'da alacağım.
  • İddaa'nın yenilenmesine çok sevinmiştim de Dünya Süpersport Şampiyonası'nın da programda bu kadar çabuk yer alacağını hiç düşünmemiştim. "Kenan Sofuoğlu favori, banko Kenan" diye bir yorumu görmeye alışkın değiliz sonuçta. Ayrıca herkesin gaza gelip Kenan'a oynayın dediğini okudum, Kenan 4. oldu Katar'daki yarışta. Bu da küçük bir not olsun kenarda duran...
  • İddaa demişken, Beko Basketbol Ligi hemen dahil edilmeli programa. NBA takımları ile bizimkileri aynı kupona yazmak istiyor insan.
  • Ben 2. dönem okulun havuzuna kaydolup yüzecektim sözde, evet doğru tahmin ediyorsunuz, olmadı öyle bir şey. Olsun ama mayıs-ekim arası yüzerim Marmaris'te bol bol. Gidersem seneye giderim okulun havuzuna da.
  • Yine de boş durmuyorum, havuz yerine gitara başladım. Beni tanıyıp dış görünüşe de aldanıp çalmadığıma şaşırıyordu çoğu kişi, artık şaşırmasınlar. Evde boş kaldıkça da gitarı alıp parmakları çalıştırıyorum, kardeşim bugün-yarın delirir sanırım aynı sesleri duymaktan.
  • Sennheiser CX300'ümün sağ kulaklığında problem çıktı. Bunu 1-1.5 sene sorunsuz kullanma umuduyla alıp 4. ay sonunda böyle bir sorunla karşılaşmak hayal kırıklığına uğrattı beni. D&R'a götürdüm teknik servise yollattım, normalde süre 30 gün ama 15 güne olur demişlerdi, 10-12 gün zamanları kaldı önlerinde. Büyük ihtimal o arıza geçmeyecek ve değiştirmek zorunda kalacaklar. Değişim yapmıyoruz diye çıkış yaparlarsa da "şimdi onlar düşünsün" derim ve oracıkta cinnet geçiririm.
  • Bu aralar film sıkıntısı içerisindeyim, pazartesi-perşembe aksatmıyorum sinemayı da nedense 3-4 ay önceki gibi bir kaç alternatif bulamıyorum sinemaya giderken. Gidip tek filmi zar zor seçip giriyorum içeri.
  • Film demişken, bir sonraki posta geçeyim 2 haftadır unuttuğum şeyi yazayım.

6 yorum:

Bay Kerahet dedi ki...

"...öğrenciye 1.000 TL limitli kart veren bir banka biliyorsanız acilen haber verin lütfen..."

Fortis bizm okula geçen gün stand kurmuştu +18 diye mi neydi.... öğrenciye 400-1000 TL arası kart veriyorlar (:

firat selcuk dedi ki...

fortis'i duymuştum ama 500'e kadar veriliyor sanmıştım, hemen araştırayım ilk fırsatta..

Adsız dedi ki...

kartı çıkar gel franchi :o) vatandayım ben. notebook reyonundayım.

Adsız dedi ki...

yok franchicüüm yanlış anladın beni. ben onun senden alıntı yapmış olabileceğini daha çok düşünmüştüm, çünkü orada yazan burada yazandan fazlaydı. bu postun üzerine bir iki şey de kendi eklemiş olabilir dedim.

o posttaki "böyle link verip coşmazdın kendi kendine" yorumuna kırıldım, açık konuşayım. eşeklik bizde linkten başka bir şey yazmamışız ama sen de hemen üzerime gelmişsin.

neyse sen de sıkkınsın ben de allah prandelli'yi kahretsin! ne zaman cl diye bağırsak kursağımızda kalıyor........

firat selcuk dedi ki...

@adsız,
son zamanlarda gecen sene yine bu donemde oldugu gibi baska bir adsız daha saldırıya gecti de, sacma sacma yorum yapıyor.. yine o sandım ben..

fiorentina'ya diyecek lafım kalmadı zaten.. isin iyice suyu cıktı artık..

firat selcuk dedi ki...

@alfonso,
blogun mailiyle iletisime gecebilir misin benimle.. laptop isi icin bir kac sorum olacak da..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO