15.03.2009

NTV & Seri A

İtalya Ligi'ni Kanal 24 veya TV 8'e bırakmayıp yayın haklarını almaları bile yeterliydi aslında bizler için ama insan yine de bir şekilde huzursuz oluyor işte. Bu haftanın programına bakıyorum, Juve - Bologna ve Siena - Milan maçları yayınlanıyor. Ancak Inter-Fiorentina maçı pas geçilmiş. İtalya'da haftanın maçının yayını yok ama o saatte İspanya'dan Almeria - Barcelona ve A.Madrid - Villarreal ise yayınlanıyor. İspanya daha gollü bir ligdir tamam itiraz yok buna da, Inter ile Fiorentina da her hafta karşılaşmıyor ki.

Hepsini geçtim bu hafta Sampdoria - Roma oynarken Siena - Milan maçını yayınlamak da büyük hata oldu. NTV İtalya Ligi konusunda biraz daha dikkatli olmalı.

Muhtemelen Trabzonspor - Galatasaray maçından sonra %100 Futbol yayınlanacak diye Inter - Fiorentina maçı güme gitti NTV ekranlarında. Hiç olmazsa gece tekrarını yayınlayabilirlerdi ama o da yok programda. Evet Fiorentinalı olarak normalden fazla tepki gösteriyorum ama olmadı böyle, güzelim maç İspanya Ligi'ne kurban gitti.

Tek avuntumuz PSG - Marsilya maçını kaçırmayacak olmamız.

5 yorum:

Nitin Gupta dedi ki...

Hocam selamlar;

Duyduğum kadarıyla maçı Turksatta yayın yapan Az TV yayınlayacak...
Digiturk'te olduğunu sanmıyorum ama D-smart'ta olabilir net bilmiyorum...

Siena - Milan maçı içinse aynı şeyi ben düşündüm valla..
Gollü bir maç oldu ayrı ama özellikle ilk yarı çok bayıktı...İkinci yarıya da şöyle bir baktım zaten, bilmiyorum o yüzden...

Oysa gönül Cassano - Roma mücadelesini izlemek isterdi.. :)

firat selcuk dedi ki...

gozlerim az tv de olacak mac saatinde.. ogrenci evimde sadece normal uydu oldugu icin digiturk veya d-smart kısmı zaten benim ilgim dısında kalıyor :)

marmaris'te evimde olsam mutlaka birisinin sifresini bulur ya digiturk'te ya da 3 yabancı uydudan birinde bulurdum macı ama ogrenci evi imkanları azaltıyor..

Nitin Gupta dedi ki...

Öğrencilik zor hocam, anlıyorum...

Az Tv'de nedense vermedi hocam, seni de kandırmış gibi olduk...
Kusura bakma... :/

firat selcuk dedi ki...

www.atdhe.net te canlı yayın buldum ben de şansıma.. cafede bağlantı 4mbit olunca cam gibi izleniyor :)

Protanopia dedi ki...

italya'nin ic dinamikleri cercevesinde bakinca onemli mac tabi ama Turkiye'den bakinca maalesef BU ARALAR villareal'in de a.madrid'in de ismi fiorentina'dan daha buyuk gorunuyor.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO