23.03.2009

"Şampiyonluk Şansımız Var" ?

"Eskişehirspor'u kutluyorum. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Rakip kadar koşmazsanız, mücadele etmezseniz tabii ki rakip 10 kişi de olsa istediğiniz sonucu alamazsınız. Biraz da Hamburg maçından kalan moral motivasyon bozukluğunu hissettik. Bunlar mazeret değil. Bizim için üzücü. 15 günlük arayı iyi değerlendirip bütün maçlarımızı kazanmamız, beraberlik bile olmaması gerekir. Şampiyonluk şansımız devam ediyor. İlk yarıda belli bölümlerde istediklerimizi yaptık. Ama ikinci yarıda yorgunluk, moral bozukluğu ve golün gelmemesi nedeniyle oyun disiplininden koptuk. Eskişehirspor'u da tebrik ediyorum."
Bülent Korkmaz, 22.03.09


1. Sivasspor 50
2. Beşiktaş 49
3. Trabzonspor 46
4. Fenerbahçe 44
5. Galatasaray 44

Matematiksel açıdan itiraz edilecek bir şey değil ama matematikle de olacak iş değil ki bu. Bu sezon bugün bitti deseydi kendisine itiraz eden olmazdı ama böyle konuşunca bir tepki alacağına iki alıyor, üç alıyor.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Galatasaray-Fenerbahce maçı çok enteresan olucak hele ki iki takımda derbiden önceki maçları kazanırlarsa ve rakiplerin puan kaybetmesi durumunda tam anlamıyla bir final maçı olucak kazanan ş.ligi yolunda sağlam bir adım atmış olur moral de cabası

Turgay Keskin dedi ki...

Matematiksel olarak tabii ki var ama oyun olarak yok. Ayrıca şampiyonluk için rakiplerinin fazla olması ayrı bir sorun. Ama Galatasaray'ın başında kısa sürede bu kadar eleştirilen biri de çıkıp ''şampiyonluktan uzaklaştık'' derse linç kampanyası başlar, burası Türkiye..

Adsız dedi ki...

ya millete umut vermek adına $ampiyon olabiliriz diyeceksin, ya da $ampiyon olamayız biz hacı deyip gerçekleri söyleyeceksin ki sene sonu çok tepki almayasın..

ama çok garip bir lig ya$ıyoruz bu sezon, hiç olmazsa bir $ampiyonlar ligi olabilir bizim için gelecek sene..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO